Balkan Vesti

Srpkinja od 100kg opelješila Zagrepčanku o kojoj se starala i tukla joj glavom o zid

vesna skulic
Vesna Škulić, foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Zagrebačka policija se oglasila o napadu na bivšu saborsku zastupnicu Vesnu Škulić. Saopštili su da traže 36-godišnju ženu iz Srbije.

“U utorak, 14. juna oko 20.40 sati na području Susedgrada u Ulici Vilima Korajca, prema dosad prikupljenim informacijama, 36-godišnja državljanka Republike Srbije uz upotrebu sile počinila razbojništvo nad 61-godišnjakinjom, te ukrala kartice, mobilne telefone i ostalo. Materijalna šteta iznosi više hiljada kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za osumnjičenom osobom”, saopštila je tamošnja policija, a prenosi Index.

Škulić je juče objavila da ju je brutalno napala žena koja je brinula o njoj.

“Sinoć od pola devet do pola noći doživela sam pravu životnu dramu! Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu platu, prema našim uslovima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, pre toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne sme ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja”, piše u jučerašnjem statusu na Facebooku.

“Zatvorila je psa u kupaonu da ni on ne može pomoći, mene vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Pre toga je zatvorila sve prozore da me niko ne može čuti, pojačala ton na TV-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protivprovalna vrata i otišla u nepoznatom smeru”, napisala je Škulić.

Dodala je da su policija, hitna i vatrogasci došli oko pola noći.

“Tri sata sam ležala u, za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraku i vezanih usta. Nakon određenog vremena uspela sam se osloboditi marame i zvati u pomoć. Na sreću čula me komšinicai počela je akcija spašavanja”, piše.

Škulić je objavila i fotografiju žene za koju kaže da ju je napala. “Ovo je njena fotografija od pre nekoliko dana. Ima kratku smeđu kosu a ovo su ekstenzije. Teška je oko sto kg i visoka oko 1.70”, piše Škulić.

Izvor: Index

U novobeogradskim blokovima kradu se muškatle, a ženama lančići kidaju s vratova (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link