Citati Magazin

Vučić brine, Bata Keramičar će da zameni pločice, a Neša Slina iz ćaletovog šteka vadi naoružanje

srdjan golubovic
Srđan Golubović, foto: blic

Čuveni srpski režiser Srđan Golubović dao je svoje viđenje alarmantnog stanja u svetu oko epidemije korona virusa. Na prvom mestu komentarisao je stav srpskih vlasti oko novonastale krize, imajući u vidu da je njegov sin Balša izložen visokom riziku od zaraze.

– Večeras su nam javili da tip koji drži časove plesa u osnovnoj školi u koju ide naš sin ima koronavirus. Danas je Balša u toj istoj sali imao fizičko, a večeras trening basketa – napisao je Golubović, a preneo portal Direktno.

On je potom dodao da verovatno nema razloga za brigu, jer “naši SNS stručnjaci drže stvari pod kontrolom”.

Srdjan Golubović fejsbuk

– Vučić jako brine, Doktor Smrt je uz njega. Bata Keramičar će da zameni pločice i parket, Neša Slina će iz ćaletovog šteka da mazne neko naoružanje da spali školu. Nema razloga za nerviranje, biće sve ok. Sve dok oni brinu o nama, apokalipsa nam je zagarantovana – istakao je režiser.

Nekoliko učenika čačanske gimnazije bilo je na proslavi rođendana gde se zatekla i osoba iz inostranstva koja je obolela od koronavirusa. Direktor preventivno odlučio da raspusti smenu i obavestio Ministarstvo prosvete. Za ovu školu, kao i za školu “Mika Petrović Alas”, ministar prosvete Mladen Šarčević najavio je sankcije.

I tim povodom, reagovao je Srdan Golubović.

– Sada hoće da daju otkaz i to po hitnom postupku, direktorki koja je sinoć javila roditeljima da njihova deca danas ne dolaze u školu jer je učitelj plesa koji drži časove u školi zaražen koronavirusom. Isto se dešava i u Čačanskoj gimnaziji. Sinoć je direktorka Alasa pokušavala da kontaktira nadležne, ali joj se nisu javljali. Radno vreme im je valjda do 5. Danas se oglasio i ministar lično i traži sankcije za ovo dvoje ljudi. To dvoje hrabrih i časnih ljudi su krivi što su zaštitili zdravlje svojih učenika i njihovih roditelja. Krivi su što su postupili po svojoj savesti i profesionalnoj i ljudskoj etici.

srdjan golubovic facebook

Dok Vučić poziva na smirenost, naprednjak Bečić napunio kolica (FOTO)

PARTNERI SAJTA


37 Shares
Share via
Copy link