Vesti

Stranac se zapitao kako smo tako dobri u sportu, Srbi ga izbombardovali ludačkim odgovorima! (FOTO)

– Zašto je Srbija toliko dobra u sportu, bilo da je to košarka, fudbal, odbojka, iako ima manje od sedam miliona stanovnika i sličnu infrastrukturu ili u nekim delovima i slabiju od ostalih zemalja na Balknanu? – pitao je jedan korisnik „Reddita“ posle uspeha srpskih košarkaša na Eurobasketu.

Gledao je utakmice „orlova“ pod komandom Svetislava Pešića, bio je oduševljen onim što je video, pa je tako iskoristio ovu platformu da postavi zanimljivo pitanje.

kosarkasi srbije
Printscreen/Reddit

Očekivano, izazvalo je to veliku pažnju ljudi iz Srbije.

Dobio je mnogo urnebesnih i zanimljivih odgovora na ovu temu. Oni koji su dobili najviše pažnje bili su šaljivi komentari.

Tako su među odgovorima bili „Zato što jedemo okrajak leba ko deca“, zatim „I šljive sa sve crvima“, pa „Ližemo poklopac od jogurta“, na to se nadovezalo „I step sok“, uz nezaobilazan komentar o „sedenju na hladnom betonu“.

Povela se zanimljiva diskusija na ovoj platformi, a jedan korisnik iz Italije napisao je interesantan komentar o koracima koji vode ka uspehu u košarci.

– Pre nekoliko meseci sam šetao kroz Beograd i vide osam klinca kako šutira na koš u dva sata posle ponoći – napisao je on. Na to su se nadovezivali odgovori, a neki od njih su dodali i sportove poput vaterpola i tenisa, pošto je u originalnom pitanju korisnik zaboravio da spomene Novaka Đokovića.

Ono što svakako raduje navijače u Srbiji jeste odlična igra košarkaša na Evropskom prvenstvu. U Pragu su zabeležili svih pet pobeda, pa su se preselili u Berlin i tamo žele da nastave sa odličnim igrama i da dođu do medalje.

– Zadovoljni smo zbog savršenog skora, odradili smo dobar posao u prvoj fazi, odražava se to i ovde. Imam utisak da podižemo formu iz meča u meč, kao i samopouzdanje. Osećamo se komforno. Kada uporedimo prvu i poslednju utakmicu u grupi vidna je razlika. Međusobno se bolje razumemo, komfornije se osećamo i imamo više poverenja jedni u druge – rekao je Ognjen Jaramaz.

Izvor: Mondo

Kalinić u ulozi roštilj majstora u turskom restoranu, pobednička večera Orlova (FOTO)

48 Shares
Share via
Copy link