Magazin

Maja iz Splita je poslednja osoba koju je Matej zvao kobne noći: Žao mi je što se nisam javila

matej i maja
Foto: Printcreen / MUP RH

Više od dvadeset dana potrage za nestalim Splićaninom Matejom Perišem nije dalo rezultata, a u medijima su iznošene mnoge neistine i dezinformacije u prethodnom periodu.

Subjekat mnogih od njih je i anonimna Splićanka koju je policija navodno više puta ispitivala, što je podstklo sumnju da ona sakriva informacije i da zna nešto što bi pomoglo u istrazi.

Sada je otkriveno njeno ime i radi se o Maji S. koja je takođe iz Splita i koja je u Beogradu boravila u toku novogodišnjih i božićnih praznika.

– Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega – rekla je Maja za TV Prva.

Kobnog 30. decembra nju je Matej poslednju zvao sa svog telefona. Dok je bio sa prijatlejima u jednom od restorana u Beton hali, Matej je na Instagramu video da se Maja takođe nalazi u Beogradu, te joj je prvo poslao SMS poruku, a nakon toga ju je i pozvao.

Ona je policiji ispričala da nije čula kada joj je telefon zazvonio u 22 i 29 časova tog 30. decembra.

– Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega jer da me je možda barem obavestio da dolazi u Beograd ja bi im rekla gde da idu, šta da rade – ispričala je kroz suze ova Splićanka za TV Prva.

Mediji su preneli da Maja S. u svom vlasništvu ima dve firme za pomorski saobraćaj i turizam te da joj je Beograd jedna od omiljenih destinacija gde poslednjih godina često boravi.

Splićanin Matej zvao prijateljicu 2 puta neposredno pre nestanka

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


188 Shares
188 Shares
Share via
Copy link