Srbija Vesti

Fitnes trener iz Krnjače nestao bez traga, njegova porodica moli za pomoć

nestao mladic
Foto: printscreen/Instagram

Tomislav Mančić (32), fitnes trener iz Krnjače, nestao je u utorak veče 14. marta. Zabrinuta porodica od tada neprestano traga za njim.

Tomislav je iz zgrade u ovom prigradskom naselju, kako je objavljeno na sajtu Nestali Srbija, izašao 14. marta, tačno u 20:17 sati. Od zgrade je, piše, skrenuo levo, ka Zrenjaninskom putu, a sama zgrada nalazi se blizu tog puta. Od tada mu se gubi svaki trag.

Na sajtu se navodi i da Tomislav nije poneo telefon, kao ni svoja lična dokumenta. Na sebi je imao crni prsluk, crne patike i crnu duksericu.

„Verujemo da je tog dana nosio crni, verovatno „najk“ prsluk, jer je Tomislav sportista i atletski je građen, kao i patike iste boje sa belim detaljima“, navela je rodbina nestalog mladića na sajtu Nestali Srbija.

Mladić je visok 183 centimetara, težak je oko 100 kilograma, ima smeđe oči i ćelav je.

– Ne znam šta je moglo da se desi, razmišljamo, jurimo na sve strane – kazao je njegov ujak.

Njegov rođak je sa Tomislavom poslednji put bio u kontaktu pre dva dana.

– Poslednji put smo se čuli sa njim u utorak oko 17 sati, a videli ga dan ranije. Molimo sve dobre ljude za pomoć – ispričao je Blicu rođak nestalog mladića.

Očajna porodica moli da ukoliko ga neko od građana vidi, prijavi policiji koja je upoznata sa ovim slučajem.

Ukoliko negde vidite Tomislava ili imate informacije koje su od značaja za njegovo pronalaženje, porodica moli da se javite na broj telefona 0601460101 ili najbližoj policijskoj stanici.

Izvor: Blic

Nestali Novosađanin se vratio kući posle 10 dana potrage

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

62 Shares
Share via
Copy link