Magazin

Snimak sa svadbe u Hrvatskoj otopio Balkan: Mladoženja u kolicama nije propustio prvi ples

svadba-zadar
Foto: Dalmatinska pisma/Instagram

Nedavno je na društvenim mrežama jedan snimak osvojio srca širom Balkana i dokazao koliku snagu ima ljubav.

Bračni par iz Zadra, Lucija i Josa, pre neki dan su krunisali svoju ljubav izgovorivši sudbonosno “da”, a na “Instagramu” je isplivao i tračak predivnog slavlja tog, njima najlepšeg dana.

Joso je pre deset godina doživeo sabraćajnu nesreću, nakon koje je ostao u kolicima. No, to ga nije sprečilo da svojoj dragoj ulepša njihovo najvažnije veče.

Došao je red na prvi ples mladenaca uz predivnu ljuvanu pesmu, a onda se na snimku može videti čin koji topi srca.

Prijatelji su prišli Josi i pomogli mu da se uzdigne, kada je usledio trenutak nežnosti i predivan poljubac Jose i njegove Lucije.

– Deset godina kasnije, neopisivo nam je drago što Josa može biti i postaje primer i inspiracija svima koji se nalaze u sličnoj situaciji – rekao je Josin brat Mate za “24 sata.hr“.

Komentari su preplavljeni divnim rečima i željama upućeni novopečenom bračnom paru, dok je video ispraćen veoma lepim opisom:

– Svi mi imamo hiljadu želja, a Jose je imao samo jednu, da zapleše sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje i te kako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je usledilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti…

Kad mlada zapeva i mladoženja zasvira dobija se originalna R’n’R svadba i internet hit (VIDEO)

Izvor: Telegraf

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake
Share via
Copy link