Magazin

“Sa Bjelom intimne scene nisam glumila, otelo se kontroli”: Snežana Savić otkrila tajnu “Boljeg života”

snezana-savic
Foto: Printscreen/Youtube

Snežana Savić je glumica koju pamtimo po brojnim ulogama u domaćim serijama. Jedna od onih koja je definitivno njena “lična karta”, jeste uloga Nine Andrejević u seriji “Bolji život”.

„Bolji život“ je kultna srpska serija koju su gledale generacije – a ne sumnjamo da će se i u budućnosti iznova i iznova pratiti na televiziji.

Snežana Savić je u toj seriji imala ulogu svog života, koja joj je definitivno odredila dalju karijeru. Oživela je Ninu Andrejević, fatalnu ženu zbog koje se Snežana i danas smatra jednom od najzavodljivijih glumica, piše Zadovoljna.

Čuvene se u njene scene s Bobom, odnosno Draganom Bjelogrlićem, a još uvek se prepričava seksi tajna koju je Snežana Savić otkrila u jednom intervjuu – a tiče se njihovog poljupca.

Glumica je na pitanje koji kolega se najbolje ljubi odgovorila sledeće:

– Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam – otkrila je Snežana.

Zanimljivo je da je uloga Nine prvo ponuđena Lepoj Breni, koja ju je odbila zbog obaveza.

– Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela – rekla je Brena.

Rešena misterija najpoznatije adrese u Beogradu, poznato ko je živeo u Topolskoj 18

Čitajte Luftiku na Google vestima

217 Shares
217 Shares
Share via
Copy link