Magazin

Bivši suprug Snežane Savić u 76. godini dobio blizance sa 32 godina mlađom partnerkom

snezana-savic
Foto: Printscreen/Youtube

Reditelj Dragoslav Lazić (86), bivši muž Snežane Savić, sa kojim glumica ima ćerku Anitu, blizance je dobio u 76. godini.

Bivši muž Snežane Savić ušao u brak sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, a o borbi za potomstvo jednom prilikom govorila je i sama Dragana.

– Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala, s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj – rekla je svojevremeno Dragana Turkalj, pa dodala:

– Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji – ispričala je Dragana svojevremeno za “Hello”.

I Snežana je jednom prilikom istakla da sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom ima veoma korektne odnose, a da blizance viđa na ćerkinim i unukinim rođendanima.

– Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke – izjavila je jednom prilikom glumica za “Blic”.

Rešena misterija najpoznatije adrese u Beogradu, poznato ko je živeo u Topolskoj 18

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

246 Shares
246 Shares
Share via
Copy link