Balkan Magazin

„Nema više go*njivih fleka“: Snalažljivi vozač rešio probleme u ledeno-kišnim danima (FOTO)

Četka za wc auto
Foto: Facebook / Prometne zgode i nezgode

Parola „snađi se“ dobro je poznata na prostorima Balkana, uostalom kako bi i preživeli u poslednjih 30-ak godina, da je ne primenjujemo svakodnevno.

Naime, Fejsbuk stranica „Prometne zgode i nezgode“ često deli fotografije i video zapise dovitljivih vozača iz regiona, a kako nam je stigao period obilnih kiša, jedan vozač iz Hrvatske odlučio je da poboljša efektivnost brisača zadnjeg stakla.

Tako se dosetio da na njega zakači četku za wc, a ovaj potez izazvao je niz duhovitih komentara.

„Nema više govnjivih fleka“, „Legenda“, „Kad voziš klozet, moraš da imas i četku za njega!“, „Ledeno-snežna varijanta“, „Treba se snaći“, „Ovako ću i ja uskoro“, komentarisali su korisnici Fejsbuka.

Ni njegov kolega iz Sarajeva nije bio ništa manje domišljat, jer kada je shvatio da ima problem sa neplanskim otvaranjem haube, samo ju je uvezao španerom.

Naravno, ni ovo nije prošlo neopaženo među korisnicima Fejsbuka.

„A, znači to je to kad napišu u oglasniku da je utegnut“, „Prsten i zlatni lanac daće ti Bosanac“, „Ko babin zub“, „Ugrađen sportski motor“, „Da konji ne izbiju poklopac“, sprdali su se ljudi na društvenim mrežama.

Inače, slični primeri dovitljivosti mogu se videti i na srpskim putevima – ako ništa drugo duhovit smo narod koji zna da se snađe u svakoj prilici, makar pomoću štapa i kanapa.

Džungla u Srbiji: Majmun u kolima, panter u atarima (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

21 Shares
Share via
Copy link