Beograd Putovanja

Smeštaj u Beogradu na vodi

Najmlađe i najmodernije beogradsko naselje postaje jedna od najtraženijih lokacija kada je u pitanju iznajmljivanje apartmana za jednodnevne ili duže boravke. Brojni sadržaji, prelepa okolina, savršeni pogledi na vodu, odlična pozicija, uređeno šetalište sa kafićima i restoranima razlog su velikog interesovanja za ovu beogradsku četvrt. U korak sa razvojem svih navedenih pogodnosti ide i razvoj ponude i kvaliteta objekata koji se izdaju. Kategorija stan na dan Beograd na vodi jedan je od vodećih predstavnika modernih aspiracija i najbolji primer razvoja turističke ponude u Srbiji. Navedene tvrdnje najbolje će dokazati opis onih apartmana koji se nalaze u ovom delu našeg najvećeg grada.

3 najbolja apartmana u Beogradu na vodi

Moderne smeštajne jedinice koje se nalaze u ovom delu Beograda izgrađene su i uređene po evropskim standardima, stoga privlače pažnju kako domaćih, tako i stranih turista. Pored ovoga, boravak u nekom od ovih apartmana omogućava da gosti uživaju u svim najkvalitetnijim gradskim sadržajima, atrakcijama i prednostima. Njihova još jedna dodatna pogodnost jeste moderan enterijer i terase sa odličnim pogledima, koje će doprineti kvalitetu trenutaka provedenih u glavnom gradu Srbije.

Apartman Most

Prostran objekat koji se nalazi u ulici Gavrila Principa, na svega nekoliko minuta šetnje od Promenade u Beogradu na vodi i 500 metara od Knez Mihailove ulice. Ovaj trosoban apartman može da primi čak sedam osoba i ponudi im svu potrebnu udobnost i komfor. Sastoji se od dve velike spavaće sobe, dnevnog boravka sa dve garniture na rasklapanje, kompletno opremljene kuhinje i kupatila sa tuš kabinom. Ono što je posebna pogodnost ovog objekta jeste pogled koji se iz njega pruža. Sa prozora vam se ukazuju gradske lepote i prelepa rečna površina. Noć u apartmanu Most možete rezervisati u rasponu od 77 do 95 evra, što je uslovljeno brojem osoba koje borave u njemu. Komfor, dobar provod i udobnost su zagarantovani!

Apartman Queen River

Smešten u samom centru naselja Beograd na vodi, na čuvenom šetalištu, u okruženju prelepih splavova na Savi. Objekat je idealan za tri odrasle osobe, koje na raspolaganju imaju prostran dnevni boravak sa garniturom, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom. Njegova najveća pogodnost je velika terasa, sa koje se pruža pogled na sve lepote ovog dela Beograda. U okviru zgrade u kojoj se objekat nalazi smešteni su teretana i spa centar, koji će pružiti potrebnu dozu relaksacije i opuštanja. Ukoliko vaš izbor bude apartmana Queen River sigurno je da će vaš beogradski odmor biti ispunjen i vrlo interesantan.

Apartman Astoria

Objekat koji je smešten u ulici Savski trg, na svega 100 metara od Sava promenade i svih prednosti koje vam Beograd na vodi pruža. Ovaj apartman površine 85m2 se sastoji od tri sobe: dve spavaće i dnevne; dva kupatila, kuhinje sa trpezarijom i terase sa pogledom na grad. Sve njegove prostorije su opremljene modernim nameštajem, potrebnim aparatima i detaljima, od kojih su posebno zanimljive slike poznatih holivudskih glumaca. S obzirom na veliku površinu, apartman Astoria je idealan za čak deset osoba. Cene u njemu su određene s obzirom na broj rezervisanih dana i broj osoba, a kreću se od 100 do 45 evra. Svi koji rezervišu ovaj objekat moći će da uživaju u kvalitetnim sadržajima najmodernijeg beogradskog naselja.

Beograd na vodi vam može pružiti mnogo kvalitetnih momenata. Bilo da volite da se opustite uz pogled na mirne talase Save ili vam je potrebno nešto dinamičnije, sigurno je da ćete ovde to dobiti, i to u velikom obimu i kvalitetu. Ovo je mesto zbog koga se Beograd naziva prestonicom dobrog noćnog provoda, za koji su zaduženi splavovi, restorani i kafići različitog izgleda i repertoara. Izaberite idealan smeštaj i prepustite se čarima ovog interesantnog beogradskog kvarta.

 

Share via
Copy link