Beograd Magazin

Kako izgleda stan u najskupljoj zgradi u Srbiji gde ćete kvadrat platiti 10.000 € (VIDEO)

najskuplji stan beograd
Foto: printscreen

Ovaj stan ima “samo” 59 kvadrata i nalazi se na 27. spratu najskuplje zgrade u Srbiji, koja svojom visnom dominira Beogradom.

Luka Stokić, mladić koji se bavi nekretninama, imao je priliku da uđe u ovaj velelepni stan, koji se nalazi u Kuli Beograd. Naime, cena kvadrata u ovom luksuznom zdanju dostiže i neverovatnih 10.000 evra, a pogled na glavni grad Srbije iz nje je netipičan za naše standarde.

Kako je vrednost stana enormna, mišljenja o uređenju ovog prostora su podeljenja. I dok jedni misle da enterijer ne vredi toliko novca, drugi smatraju da je sve pažljivo osmišljeno i uređeno, te deluje raskošno,

Prema Lukinim rečima, ovaj nekretnina od 59 kvadrata se nalazi na 27. spratu Kule Beograd. Iz hodnika se ulazi u trpezariju sa kružnim stolom i belim stolicama, a tu je i kristalni luster. Kuhinja je preko puta sa desne strane i opremljena je u bež tonovima. Odatle se ulazi u dnevnu sobu koja je poseban deo stana jer iz nje prostire prelep pogled ka Mostu na Adi.

U toj sobi je kožna garnitura u kajsija boji, niži široki minimalistički stočić, siva fotelja i tamna polica sa TV-om. Stan, koji je pokazno opremljen, ima i gostinski toalet, dok spavaća soba ima sopstveno kupatilo sa prostranom tuš kabinom. Tu preovladava bela boja, bez previše detalja, piše Zadovoljna.

Spavaća soba takođe ima prozore od poda do plafona, kao i dnevna, ima bračni krevet i radni sto. Bordo fotelja razbija jednolične svetlije nijanse i daje kontrast celom prostoru, a uklapa se sa slikom na zidu.

“Za te pare mozeš sebi da sagradiš vilu sa bazenima i teniskim terenima”, “Ništa specijalno. Suviše sterilno i liči na hotelski smeštaj”, “Iskreno, ništa specijalno, ne vredi te pare i što se dizajna tiče, moglo je to dosta drugačije, sa više ukusa da se odradi”, samo su neki od negativnih komentara koji su se nizali, a bilo je i reči oduševljenja: “Tako je lepo imati ovakvu zgradu u Beogradu”, “Liči na one zgrade u Dubaiju”, “Stan odiše elegancijom”, “Sviđa mi se ovaj minimalistički stil, koji je veoma otmen”.

Izvor: Stil

Vojvođanin u poseti Beogradu na vodi: „Rupe svuda po fasadi, a stanovi još gori“ (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link