Magazin

Mićko Ljubičić ponovo pocepao, u liku Šljivoljuba Prepečenice, voditelja mamurnih vesti (VIDEO)

mićko
Printscreen

Živa legenda Mićko Ljubičić nastavlja da oduševljava preko svog Jutjub kanala nakon što se pomalo misteriozno prekinulo sa emitovanjem serijala Pljiž na kablovskom kanalu Nova S.

Kako bi ostao u kontaku sa svojom vernom publikom Ljubičić koristi profil na popularnoj internet platformi, gde s vremena na vreme objavi neki sasvim novi satirični video snimak, po običaju menjajući uloge i ličnosti koje tumači.

Bilo da je reč o imaginarnim osobama ili likovima iz nadrealne nam stvarnosti, Mićko Ljubičić nam poput bumeranga vraća svakodnevicu i neka hronična oboljenja umotane u tragikomediju.

Ovoga puta predstavio nam se kao Šljivoljub Prepečenica, voditelj Podgrejanog dnevnika, koji gustirajući rakiju obaveštava javnost o mamurnoj vesti dana.

Mamurna vest dana je naravno, a ko drugi do prestolopredsednik koji u Donjoj Klekovači otvara još jednu novu fabriku presekavši pupčanu, odnosno svečanu vrpcu.

Tom prilikom je “onako s nogu održao kraći govor” i potvrdio da je ovo još jedan “ogroman uspeh naše zemlje u borbi protiv drugih zemalja”.

Uživajte u kreativnosti ovog jedinstvenog duha.

Mićko Ljubičić Balaševiću: Ovih dana se tuga tako rimuje sa Juga. Hvala ti, Pesniče. I laka ti noć.

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link