Godišnji horoskop Horoskop

Godišnji horoskop za Škorpiju za 2024: Susret sa osobom koja će im promeniti život

godisnji horoskop skorpija

Škorpija je, kao po običaju, uvek u centru pažnje. Pored ozbiljnog napretka na poslovnom planu i poboljšanju opšteg fizičkog stanja, Škorpije u 2024. godini mogu imati sudbinski ljubavni susret. Veliki godišnji horoskop za Škorpiju u 2024. predviđa da će to najverovatnije biti starija osoba, koja će promeniti njihov pogled na ljubav.

Nastupajuća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sistemu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora proći kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema sopstvenoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drže u kavezu, loše uticati na zdravlje i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju glatko da prelaze u znakove Device i Riba pa Svemir počinje menjati živote predstavnika ovih sazvežđa, osim Ovna i Vage.

Za Škorpije, pomračenja u Ovnu i Vagi nastaviće nadograđivati ​​vaš životni stil i radnu rutinu, menjati okolinu i dodavati vam nove odgovornosti. Ali od septembra ćete definitivno osetiti da se energije počinju menjati – pomračenja na osi Riba i Device sledećih 18 meseci (počevši od 18.9.2024.) delovaće na temu ljubavi.

Možda ćete pronaći ljubav o kojoj ste mogli čuti samo od bake i dede, jer će biti tradicionalna i imati neverovatnu dubinu osećanja. I strahopoštovanje koje je moguće između ljudi koji su u vrlo ozbiljnoj duhovnoj vezi. Ovo je čista i jaka ljubav – ovo vam se nikada u životu nije dogodilo!

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Prolećni koridor pomračenja odvijaće se u vašim sektorima rada i putovanja na velike udaljenosti, kao i zdravlja i liečenja. Odnosno, sva će događanja zapravo biti usmerena na poboljšanje načina života – od prehrambenih navika do prijatnijeg dnevnog rasporeda.

Prema pomračenjima u ovim kućama često postoje razdoblja kada se osoba treba ispitati kako bi ne samo poboljšala zdravlje tela, već i ojačala svoje mentalno stanje. Zato, ako već dugo razmišljate o terapiji kod psihologa, 2024. godine biće delotvornija nego ikada.

Verovatno ćete doživeti promenu zdravstvenih problema ili vam predstoji neko dugo putovanje – 25. marta biće pomračenje i pun Mesec u Vagi, što će okončati problem koji je mogao sazreti 14. oktobra 2023. Možete otići na izlet na ostrva ili u banju gde ćete se oporaviti.

Vladarka pomračenja, Venera, biće u znaku Riba, vašoj kući ljubavi i trudnoće. Možete očekivati ​​da ćete upoznati novu osobu u svom životu i (ako ste u vezi) zatrudneti.

Ali pomračenje i mladi Mesec u Ovnu 8. aprila dogodiće se u vašem sektoru zdravlja i rada, što bi mogao biti početak novog ciklusa na poslu. Na primer, pridružićete se novom timu ili će vam se promeniti raspored rada. Možda ćete takođe dobiti novog lekara koji će promeniti vaše navike u ishrani i vežbanju.

Veliki stelijum u Biku

Od najvažnijih pozitivnih strana 2024. možemo očekivati ​​veliki finansijski stelijum u Biku koji će se dogoditi u taprilu i maju zahvaljujući skupu planeta predvođenom Jupiterom, glavnim ‘Deda Mrazom’ u astrologiji.

Škorpijama će se ‘grozd’ planeta odvijati u vašem sektoru odnosa, što može doneti fenomenalan ljubavni događaj: iznenadno poznanstvo s partnerom (posebno u maju 2024.), koje će doneti nezaboravne emocije – takvu ljubav definitivno još niste imali.

Ako ste u vezi, može doći do braka, trudnoće ili… razvoda. Činjenica je da će Jupiter biti u konjunkciji s Uranom, što može iznenada doneti ljubav ili šokirati ljubavnu vezu. Na primer, neka tajna vezana uz vašu vezu izlazi na videlo.

Aspekt milionera u junu

Od 1. do 8. juna na nebu će se formirati milionski aspekt između planeta finansija Plutona i Jupitera, što će doneti prilike za Škorpije. Štaviše, događaj će biti vezan uz vaše nekretnine i velike porodične finansije – možete prodati ili kupiti stan, uložiti u izgradnju kuće ili naslediti imovinu.

U svakom slučaju, standard ovog stambenog prostora biće i veći od vaših očekivanja, ali sama obnova i useljenje može potrajati do proleća 2025. godine.

Od 25. maja Jupiter ulazi u vaš sektor velikih ulaganja i partnerskog kapitala, što može doneti povećanje prihoda vašeg supružnika. Njegovo ulaganje može ozbiljno da poveća vaš budžet. Ili će prodati nešto stambenog prostora i uložiti u porodične nekretnine.

Merkur retrogradan u sektoru karijere

Od 5. avgusta do 28. avgusta, Merkur će biti retrogradan u vašem sektoru karijere i statusa. To znači da ćete preispitati svoje ciljeve u profesiji, a možda ćete se i vratiti na posao sa svojim starim menadžerom.

Vaš stav može biti revidiran tokom ovog razdoblja, tako da je ovo izvrsno razdoblje za početak pregovora s upravom.

Što se tiče Škorpija koje ne grade karijeru, vašem mužu ili ocu mogu se dogoditi važni događaji. Imaće niz promišljanja u svom poslu i profesiji, vraćajući se na staru poziciju.

Pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra

Vaš život se počinje menjati po pitanju emotivne povezanosti i ljubavi, jer od 18. septembra počinje 18-mesečno razdoblje pomračenja na osi ljubavi i dece. To vam može doneti upoznavanje muškarca vaših snova, trudnoću i neverovatno snažno uranjanje u osećanja.

Stvar je u tome što imate Saturna tamo, u sektoru sreće – kao da ćete postati zreliji po pitanju onoga što vam donosi sreću i dubinu osećanja. To je vrsta ljubavi koja se događa samo s posebnim ljudima – osetljivim, punim razumevanja i zrelim. Verovatno je da tokom pomračenja 18. septembra u Ribama možete sresti osobu bar 7 godina stariju od vas. A s njom se može pojaviti veza o kojoj ste sanjali od detinjstva.

Mladi Mesec i pomračenja u Vagi 2. juna mogu vam doneti misteriju u vašoj romansi, a vi ćete biti ti koji će sve to odlučiti zadržati u tajnosti.

U trenutku pomračenja, Mesec i Sunce će biti u konjunkciji s Lilith – biće nešto zabranjeno u vezi s tim, ali ona će vam dati onaj talas emocija kakav nikada niste imali. Venera će biti u vašem znaku – uživaćete i u neverovatnim intimnim iskustvima, jer će vam Venera dati porast samopoštovanja i poverenja u vašu lepotu.

Direktan Pluton se cele godine trudi da promeni vaš porodični život

Činiće se da vaš vladar Pluton tokom cele godine čini tri koraka napred i jedan nazad. Čini se da ste spremni za promene, ali od jeseni počinjete sumnjati u njih zbog snažnog emocionalnog pritiska.

Od 22. februara do 3. septembra Pluton će se kretati kroz stambeni i porodični sektor, menjajući vaš stil života, mesto stanovanja pa čak i odnose u vašoj porodici. A od 3. septembra čini se da se vraćate unazad, odlučujući dovršiti neka pitanja u odnosima s rođacima i dokumentima, a takođe pokušavate uspostaviti neke veze.

Do 20. novembra vaše sumnje potpuno će se raspršiti – tada ćete doneti sudbonosnu odluku vezanu i za stanovanje i za odnose u paru. Moguće je da će vas partner zaprositi baš na ove datume.

Pročitajte šta donosi godišnji horoskop za Vagu za 2024. godinu.

Izvor: ATMA

Vaga, Strelac i Škorpija u novu 2024. ulaze punih džepova i sa osmehom na licu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
176 Shares
176 Shares
Share via
Copy link