Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 4 horoskopska znaka nemaju reč „kompromis“ u svom rečniku

horoskop porodica
Foto: Printscreen

Svi ponekad moramo da pravimo ustupke u odnosima sa drugim ljudima i da, u slučaju da se sa nekim ne razumemo, pokušamo da nađemo kompromisno rešenje.

Ima onih kojima to nikako ne polazi za rukom. Astrolozi kažu da ovi horoskopski znakovi teško pristaju na kompromise.

Bik

Bikovi mogu da budu prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih.

Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako oni to žele. Često unapred nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično uzrokuje da njihovi partneri prekinu komunikaciju.

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rešavanja situacija, a protivljenje tim načinima može da učini da se osećaju manje zadovoljnima.

Lavovima je zapravo teško da tuđe potrebe stave ispred svojih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učiniće sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpija

Škorpije imaju tendenciju da se drže svojih odluka, čak i kada se radi o romantičnim vezama.

Obično je njihova tvrdoglavost posledica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Nepokolebljivi su i menjaju svoje ideale ni zbog koga.

Vodolija

Vodolije su tvrdoglave. Veruju da su u odnosima jače i dominantnije zato što ostaju „čvrste“ u rizičnim situacijama. Na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici, ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promene svoj pristup, oni takođe deluju hladno i arogantno u odnosim.

Izvor: Alo.rs

Ovi horoskopski znakovi imaju najduži životni vek

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

68 Shares
Share via
Copy link