Godišnji horoskop Horoskop Horoskopski znakovi

Škorpije će u 2020. poželeti promenu karijere i moraće da koriguju svoje životne navike

Škorpije će u 2020. godini morati da delaju maksimalno razumno. Dom će im biti izuzetno bitan i baš u njemu će se odigrati važni susreti. Ipak, ukoliko održe svest o unutrašnjoj snazi i motivima, i kada to primene na svoje akcije, to im obećava korisnu i izuzetno moćnu godinu.

Škorpija godišnji horoskop za 2020. godinu.

POSAO

Ova 2020. neće biti naročito produktivna godina za Škorpije. Verovatno će vam biti dosadno na vašem trenutnom poslu. Ovo može zahtevati promenu vaše karijere. Međutim, ovo je vrlo ozbiljna odluka i o njoj treba dobro razmisliti pre nego što se odlučite na nju. Pokušajte naći posao koji ide u skladu sa vašim veštinama i sa stvarima koje volite da radite. Nema smisla napustiti dosadan posao da biste prešli na neki koji je isto tako dosadan, ako ne i dosadniji. Pronađite svoj poziv i odgovorite na njega na najbolji mogući način.

Ova 2020. godina bi trebalo da bude prilično opuštena kada je u pitanju finansijska situacija za Škorpije. Ako imate bilo kakvih pitanja o važnim budžetskim stvarima, onda bi trebalo da razgovarate sa vašim bankarom ili finansijskim savetnikom. Budite sigurni da ćete platiti sve dugove i pokušajte da vratite novac od svakoga kome ste pozajmljivali novac u prošlosti. Otkrićete da možete biti prilično ubedljivi čak i u 2020. godini čak i tokom retrogradnog Merkura, piše portal Lepa i srećna.

Karijera vam je uzela zalet u prošloj godini, a 2020. će biti slično sredinom godine kada ćete biti slobodni da se izrazite profesionalno. To može rezultirati nekom promocijom, iskorakom napred, dobrim procenama i većom produktivnošću. Rezultati vašeg marljivog rada i posvećenosti, prihvatanje lične i profesionalne odgovornosti, biće ove godine na vidiku. Možda ste skloni previše intenzivnom fokusiranju na posao, zato budite oprezni, ne gurajte se i ne budite previše agrsivni. Sredina leta i sredina jeseni su vreme kada pogotovo ne treba da se sukobljavate sa saradnicima i nadređenima.

Rano proleće 2020. godine donosi vam energiju potrebnu za privlačenje nagrada, kroz dobru žetvu onoga što ste ranije posejali. Nastavljajući obiljem kroz godinu i do samog kraja 2020. godine mogli biste dostići najvišu tačku vaše proizvodnje i prihoda tokom mnogih godina dosad. To je vreme za brigu o budućnosti.

Zapamtite, sve dobre stvari idu u ciklusima i nakon vaše najjače godine od mnogo godina unazad, može da sledi samo godina gde ćete ponovo krenuti od manjeg. Lična moć, vizija i bistrina su sve ključne reči za vaše finansije u ovoj godini. Kasnije u godini privlačićete ono za čim ste žudili da vam pruži sigurnost i zadovoljstvo.

LJUBAV

Vaš ljubavni život nastaviće se u većoj meri kao i prošle godine. Ipak će ovo biti mala promena, jer se predviđa da će i 2020. godina biti veoma strasna pa čak i za one koji budu prvi put u nekoj vezi. Ako ste već u vezi, tada ćete biti više skloni romantičnim sastancima i strastvenoj ljubavi.

Ako ste samci, tada ćete takođe imate mogućnosti za ovakve stvari, ali ćete morati brzo da delujete da biste ostvarili ono što hoćete. Da li ste u vezi ili ne, donošenje odluka u vezi romantike biće vam teško ove godine. Tako da ćete možda želeti da imate kontrolu nad vašim partnerom i da vidite gde vas to vodi.

Vaša brzina života će biti ubrzana ove godine. Tako da će vam možda biti teško naći vreme koje ćete provesti sa vašim partnerom, prijateljima i članovima porodice, ali važno je da probate da nađete vremena za sve njih. Pokušajte da se opustite u društvu vaših prijatelja.

Ove godine, ako vam je potrebno da uradite nešto ozbiljno, uvek razmislite o posledicama koje bi mogli doneti vaši postupci. U 2020. godini status vaših odnosa ostaće nepromenjen. Nije bitno da li su odnosi intimni, lični, porodični, poslovni, radni ili socijalni, oni će težiti da održe svoju normu kao i dosad. Ako ste samci, i 2020. godinu završićete sami.

Ako ste sada u vezi, imaćete isti odnos na kraju godine. To je vreme zajedništva i ono što je zajedno, ostaje zajedno. Ono što je odvojeno ostaće odvojeno. Sigurnost i udobnost u svim vašim vezama je korist u kojoj treba da uživate u ovoj godini.

ZDRAVLJE

U poređenju sa prošlom godinom, Škorpije će imati mnogo više energije nego na što su navikli. Verovatno nećete znati šta da radite sa svom tom energijom. Bavići se svojim hobijem, provodeći vreme sa prijateljima i baviti se sportom, sve su to sjajni načini da iskoristite višak svoje energije.

Prvih nekoliko meseci u godini uravnotežite ishranu. Ovo će pomoći da ubrzate metabolizam i ostanete zdravi ostatak godine. Vaše zdravlje će ove godine biti prilično dobro, jedini izuzetak je onaj koji možete imati da izgubite stare dobre navike, koje bi bilo mudro da nastavite da obavljate. Možete imati samo dobitak od njih. Ako su bile zdrave, one će nastaviti da budu zdrave. Ako su bile loše, nastaviće da budu loše. Zdravlje starijih osoba oko vas može biti lošije ove godine i možda ćete shvatiti da vaš fokus mora biti na njima, a ne na vama samima.

Ako sebe budete gurali do krajnjih granica, platićete to lošim zdravljem, zato dobro pazite i razmislite o svemu kada je vaše zdravlje u pitanju. Ako ove godine imate neke loše zdravstvene navike, neka disciplina bi se morala sprovesti i pripremiti za sledeću godinu.

Mesečni horoskop za februar 2020. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

280 Shares
280 Shares
Share via
Copy link