Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2020. godine

Ovan u mogućem sukobu s nadređenima, Bik uznemiren zbog finansija, Blizanci u konkatktu sa bivšim partnerom, Rak ima problem u komunikaciji, Lav posvećen cilju, Devica ima probleme sa disanjem, Vaga se posvećuje porodici, Škorpija ima problem s hormonima, Strelac dobija poziv od osobe iz prošlosti, Jarac se suzdržava od naglih odluka, Vodolija sumnja u saradnike, a Ribe muči nesanica. Pročitajte šta vam još donosi mesečni horoskop za februar 2019. godine.

Ovan

Posao

Do šesnaestog februara vaša vladajuća planeta, Mars, je u povoljnom aspektu sa vašim horoskopskim znakom I ovo će biti dve harmonične nedelje na polju posla u kojima nećet morati ulagati mongo napora u ono što zamislite. Nakon toga, Mars ulazi u znak Jarca u vaše prirodno polje statusa I karijere, pravi izazovan aspekt sa vašim Suncem, štp znači da je vreme da se pokrenete I to je ono što već neko vreme I čekate.

Iako ćete imati dosta prepreka, savladaćete ih uspešno, naravno, ne bez uloženog truda, što će vas I umarati, ali ćete uporno nastavljati dalje. Tokom ovog perioda, obratite pažnju na to kako komunicirate sa nadređenima, jer su moguća određena neslaganja kao I sukobi.

Ljubav

Na ovom polju, februar mesec donosi zaista interesantne momente. Planeta ljubavi je do sedmog dana u mesecu u vašem prirodnom polju tajni I izolacije, pa ćete biti nešto povučeniji do tada, bez obzira na vaš emotivni status.

Zauzetim Ovnovima će se po glavi motati I neke sumnje kada je odnos sa partnerom u pitanju, mada će sve to brzo da iščezne jer sedmog februara planeta ljubavi ulazi u vaše prirodno polje ličnosti I samim tim omogućava harmoniju sa voljenom osobom. Naravno, ni strasti neće nedostajati.

Ukoliko ste slobodni, Venera u vašem znaku donosi mogućnost brzog ulaska u strastvenu romansu ali je pitanje koliko će romansa trajati. Razlog je napet aspekt sa planetama koje se nalaze u znaku Jarca, Saturnom, Plutonom, Jupiterom… I asmo oni pripadnici vašeg znaka koji izdrže test vremena kao I prepreka sa kojima se sada suočavaju, opstaju u onome što su započeli. Ovo je mesec u kojem ćete se ulaziti u veze sa onima koji u u drugačijoj poziciji u odnosu na vas. Socijalnoj, generacijskoj I slično.

Zdravlje

Obavezno pripazite na fizičke aktivnosti jer su moguće povrede, iščašenja…

Rođeni na ove datume ostvariće velika dela i imaju posebnu životnu misiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

286 Shares
286 Shares
Share via
Copy link