Magazin Vesti Novi Sad

Široka paleta narkotika pristigla u novosadsku poštu (FOTO)

Kontrolom pošiljaka u Pošti Novi Sad carinici su pronašli širok asortiman narkotika pristiglih iz različitih evropskih zemalja. Heroin, kokain, ekstazi i semenke marihuane zaplenjeni su pre nego su stigli do naručioca.

droga posta2

Ukupno sedam pošiljki sa stotinak semenki marihuane većinom je stiglo iz Engleske, bez naznačenog pošiljaoca, dok je manja količina semenki poslata iz Holandije i Švajcarske. Sve pošiljke su bile upućene “hortikulturolozima” iz Novog Sada, Kikinde i Sombora.

Daljom kontrolom carinici su u dve aluminijumske kese, poslate iz prodavnice tehničkih uređaja u holandskom gradu Vintersvajku, našli 24 grama kristalne materije MDMA, koji je glavni sastojak ekstazija.

droga posta3

Poslednja u nizu, otkrivena je i pošiljka pristigla iz jedne štamparije u Hamburgu, sa 42 grama tableta ekstazija i deset grama praškaste materije koja izgledom podseća na heroin.

O kojim narkoticima je tačno reč pokazaće naknadno ispitivanje, navodi se u saopštenju Uprave carina koja je svih devet pošiljaka predala policiji na dalje veštačenje.

droga_posta1

Novosadske ulice preplavljene drogom, stiže i najsmrtonosnija – PINK!

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16 Shares
Share via
Copy link