Magazin

Siniša Kovačević lično video Velju Nevolju kako sedi na terasi kod Vučića

sinisa-kovacevic
Printscreen

Niko ne pita predsednika ove države kad se pojavi negde “čekajte predsedniče, kako je to moguće da ste vi sada do te mere kivni na Belivuka, a do juče vam je on rasturao demonstracije koje su protiv vas”. Kako je to moguće? Šta se tu preko noći dogodilo? Ja sam lično prošao pored Velje Belivuka i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja lično – kaže reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević.

Kovačević je rekao i da je za ovu tvrdnju spreman da ide i na “čuveni poligraf”.

– Naravno. Da ga nisu toliko izdevalvirali i toliko izbrukali tu mašinu koja služi samo kao ispomoć u istrazi, nikako kao sudski relevantno sredstvo, naravno da bih otišao – rekao je on.

– Jeste li vi svesni da niko od lidera opozicione scene ne može da priviri na RTS, ni na jednu lokalnu televiziju? A da ovo što se zove predsednik i ovi sateliti oko predsednika tamo imaju svoje garderobe, svoje šminkernice, svoje sakoe koje ne nose kući nego im vise tamo na Hepiju, Pinku… To je osnovni problem.

On je upitao i kako da “ako imate mogućnost da svoje političke, moralne i ekonomske stavove saopštite u bircuzu u Kragujevcu za dva spojena stola, umesto da vam se da mogućnost da to kažete preko televizije – kako onda očekujete da opozicija uspe da ubedi određenu vrstu i grupu ljudi da budu glasniji”?

– U svim medijima, i štampanim i elektronskim, vi vidite da su opozicionari krvoloci, ubice, lopovi, secikese. Pritom niko ne pita predsednika ove države kad se pojavi negde “čekajte predsedniče, kako je to moguće da ste vi sada do te mere kivni na Belivuka, a do juče vam je on rasturao demonstracije koje su protiv vas” – upitao je Kovačević u emisiju “Bez cenzure” a preneo portal “Direktno”.

 

 

 

Vučić opet naleteo na Žaklinu, pa proklizao na pitanju o poligrafu

Čitajte Luftiku na Google vestima

5K Shares
5K Shares
Share via
Copy link