Poznati Vesti

Muzičarka Šinejd O’Konor nestala, poslednji put viđena 23. aprila, policija traga za njom

šinejd
Printscreen

Čuvena irska muzičarka Šinejd O’Konor vodi se kao nestala, a policija sada brine za njenu bezbednost.

TMZ javlja da vlasti veruju da je O’Konor „suicidalna“ i da je poslednji put viđena oko 13 časova u nedelju (23. april), kada je krenula u vožnju biciklom u Vilmetu (Ilinois) u kožnim pantalonama, dukserici i crnoj jakni s kapuljačom.

Nije poznato ko je prijavio njen nestanak.

O’Konor (49) objavila je prošlog novembra post koji su mnogi protumačili kao „oproštajnu poruku“, tvrdeći da je uzela preveliku dozu pilula zbog „surovosti“ njene porodice.

Kasnije je pronađena živa i prisebna, ali je dobila medicinsku negu.

Samo nekoliko sati pre nego što je poslednji put viđena, Šinejd je objavila na Facebooku poruku koja je, izgleda, upućena njenom najstarijem sinu Džejku Rejnoldsu.

„Džejk, idi na sud u utorak i uzmi starateljstvo nad tvojim bratom iz Tusle. Moj advokat će omogućiti ilegalni put tebi i Donalu da ga dođete do njega u Tusli (da lažete policajce i tako to) s čim je sudija upoznat. Očekuj da se nađeš u nevolji. Zapravo, najbolje je da i sam povedeš advokata. Ali više ne napuštaj svog brata ili bilo koju od mojih beba. Ono što si ti uradio svom bratu i svojoj majci je DOSLOVNO kriminal“, napisala je Šinejd.

Pevačica se prošle godine žalila na društvenim mrežama da ju je sin, Rejnolds, sa devojkom doveo do očaja svojom „surovošću“.

Donal pomenut u postu je verovatno muzičar Donal Lani, otac njenog 12-godišnjeg sina Šejna.

Tusla je agencija za dete i porodicu u Irskoj.

Izvor: TMZ, Balkanspress

Anđeoski glas i prelepo lice Šinejd O’Konor kriju još jednu ružnu priču o zlostavljanju

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link