Magazin

Anđeoski glas i prelepo lice Šinejd O’Konor kriju još jednu ružnu priču o zlostavljanju

sinead live
Printscreen

Anđeoski glas, prelepo lice i tanana figura Šinejd O’ Konor osvojili su čitav muzički svet početkom devedesetih godina.

Publika i kritičari bili su opčinjeni njenim talentom i nesvakidašnjom pojavom. Taman kada je bila na vrhuncu slave i popularnosti, njena je karijera krenula nizbrdo.

Poznato je da godinama pati od bipolarnog poremećaja i teške depresije, a u međuvremenu je promenila veru i prihvatila islam.

Publika je i dalje vrlo zainteresovana za nju i pored toga što godinama nije aktivna, a nedavno je završila i svoju autobiografiju „Rememberings“ u kojoj će publika imati mogućnost da se upozna sa nekim do sada neobjavljenim detaljima iz njenog privatnog života.

sinead
Foto: FB

Njujork Tajms je objavio isečak iz knjige gde pevačica tvrdi da je čovek koji je napisao njen najveći hit „Nothing compares 2 U“, legendarni muzičar i autor Princ, po njenom svedočenju bio vrlo nasilna osoba.

O’ Konor je i ranije govorila o njihovom neprijatnom susretu, a obećala je da će detalje izneti kada jednom napiše knjigu. Kako je ostalo nekoliko nedelja do prvog izdanja autobiografije, odlučila je da progovori o incidentu.

Princa je upoznala samo jednom. Pozvao ju je u svoju vilu i tamo ju je kritikovao jer je psovala u intervjuima, a zatim predložio da se bore jastucima.

– Udario ju je nečim teškim, što je sakrio u jastučnicu – prenosi Njujork Tajms.

Šinejd piše kako je nakon toga pobegla iz njegove kuće, ali da ju je on pratio automobilom. Nakon toga se, navodno, nisu više sretali.

– Moraš biti lud da budeš muzičar, ali postoji razlika između toga da si lud i da si nasilni zlostavljač žena – rekla je O’ Konor.

Iako je njen najveći hit napisao upravo Princ, ona tu pesmu smatra u potpunosti svojom, bez obzira ko ju je napisao.

Šinead O’Konor je nakon prihvatanja islama promenila ime u Šuhada Sadakat, a u svojoj knjizi detaljnije opisuje zlostavljanje u detinjstvu zbog kojeg je iz protesta pocepala fotografiju pape Ivana Pavla II. u emisiji SNL 1992. godine.

Znali smo da je Tom Kruz loš lik, a sada je pomerio granicu odvratnosti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

165 Shares
165 Shares
Share via
Copy link