Lifestyle

Znali smo da je Tom Kruz loš lik, a sada je pomerio granicu odvratnosti

Svetski mediji prenose da je popularni holivudski glumac Tom Kruz zabranio svojoj bivšoj ženi Nikol Kidman da prisustvuje venčanju njihovog zajedničkog sina.

Naime, Konor Kruz će se oženiti njegovog devojkom iz Italije Silvijom, na ceremoniji koja će biti održana po sajententološkim običajima, međutim, kako stvari stoje, među zvanicama neće biti slavne glumice, prenosi portal b92.

Krivac je, kako tvrde mediji, upravo Tom Kruz, koji je ovo zahtevao.

Biće kako tata kaže

„Tom stoji iza ovoga i njegova reč je Božija zapovest. Konor je prihvatio Kruzov zahtev“, rekao je izvor za Radar onlajn i dodaje da Konor pristaje na sve što njegov otac kaže.

Kao što je poznato, Nikol Kidman i Tom Kruz venčali su se 1990. godine i usvojili su dvoje dece, dečaka Konora i devojčicu Izabelu, koja danas ima 26 godina.

Kidmanova i Kruz su se razveli 2001. godine, a Tom je zadržao starateljstvo nad decom, uz obrazloženje da su Konor i Izabela posvećeni sajentolozi koji su izabrali da ostanu sa svojim ocem.

„Prvo, Tom nikada ne bi ni pomišljao da pozove Nikol na Konorovo venčanje, jer je (sajentološka) crkva smatra „supresivnom osobom“ i, drugo, Tom ne želi da ona bude tamo“, rekao je neimenovani sagovornik.

Sajentologija je kriva za sve

Naime, Nikol je rekla da je sajentologija kriva za uništenje njenog braka sa Kruzom. Sajentologiju takođe okrivljuje za loš odnos koji ima sa decom. Kidmanova je inače propustila i venčanje ćerke Izabele 2015. godine.

U intervjuu iz prošle godine, Nikol je rekla da nije u svađi sa ćerkom Izabelom.

„Oni (Konor i Izabel) donose svoje odluke. Oni su odlučili da budu sajentolozi i kao njihova majka, moj zadatak je da ih volim“, rekla je tada Nikol.

Inače, Tom Kruz obožava svoju buduću snahu Silviju, koja je takođe sajentolog, kao i njena porodica.

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

222 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap