Magazin

I muškarci su dobili svoju Ljupku: Sin Olivera Mandića u pritvoru jer je demolirao auto bivše žene

Da razbijanje automobila zbog ljubavi i mržnje ne ostane samo ženski hobi pobrinuo se prošle noći Darijan Mandić, sin poznatog muzičara Olivera Mandića.

On je, kako se vidi na snimku, demolirao automobile bivše supruge. Nasilnik je uhapšen i određen mu je pritvor od 30 dana.

Darijanu Mandiću, sinu muzičara Olivera Mandića, koji je prošle noći na Bežanijskoj kosi demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić, određen je pritvor od 30 dana.

On je nakon skandala koji je sinoć izazvao kada je havarisao auto, jutros ponovo došao pred zgradu bivše supruge, ali ga je policija ovog puta privela, piše Blic.

Ovo je drugi put za tri meseca da će Mandić mlađi provesti u pritvoru 30 dana zbog nasilja u porodici. Mandići imaju troje maloletne dece.

Podsetimo, Darijan (39) je u julu ove godine uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Naime, Darijan, naslednik Olivera Mandića, je tada uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64), a pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu, preneli su tada mediji.

– Mirjana je pozvala policijsku patrolu i kazala da se sin svađa sa njom, kao i da postaje sve agresivniji i preti da će je prebiti, pa je ona veoma uplašena. Kada su policajci stigli ona nije želela da priča sa njima, a Darijan je počeo da ih vređa, pa je priveden i zadržan zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti – rekao je tada izvor “Kurira” i dodao:

– Mlađi Mandić je pred tužiocem priznao da je vređao policajce, pa je nakon saslušanja pušten na slobodu. Njemu je izrečena i hitna mera, jer je u ovoj porodici i ranije bilo sličnih situacija.

Da bi Ljupka bila otimačica muževa, general Simić morao je da pristane na otmicu

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
10 Shares
Share via
Copy link