Magazin

Naša glumica i voditeljka zbog nasilja u porodici napustila zemlju: “Policija je morala da nas zaštiti”

jelena-helc
Foto: Printscreen

Naša glumica Jelena Helc svojevremeno je napustila Srbiju i preselila se u Berlin. Ona je, kako je tvrdila u izjavama, pretrpela fizičko nasilje od bivšeg muža Milana Veskovića.

Naime, Jelena se 2013. godine udala Milana, venčanje je organizovano u Kraljevu, a zatim je svadbena žurka upriličena u Beogradu uz prisustvo mnogih Jeleninih kolega. Jelenin suprug Milan 2016. godine dobio je posao u Rumuniji, zbog čega se porodica odselila tamo, a kasnije i u Berlin.

Jelena tada nije ni sutila kakav epilog je čeka.

– Već deset meseci živim sama u Berlinu sa mojih četvoro dece. Nažalost, naša *bajka* završila se pozivom policiji, koja je morala decu i mene da zaštiti od mog muža – zbog porodičnog nasilja i nasilja nad decom. Od tada se borim da sebi i svojoj deci obezbedim novi život, u miru, ljubavi i bez nasilja i stresova. Nije lako, ali borim se za decu i zbog toga mi ništa nije teško – rekla je glumica tada.

Inače, ona je pre nemilih događaja, o bivšem mužu pričala sa puno ljubavi.

– Teško mi je da to opišem rečima, ali kada ostvarite zajednički san, kada jedno drugom ispunite najveće želje u životu, onda je to više od ljubavi. To je veza koja odiše čvrstinom i deluje neraskidivo.

Nadam se da me život neće demantovati. Zajedno smo stvorili nešto čudesno, a to je novi život, i prosto mi je nezamislivo da veza posle tako nečeg može da pukne – prokomentarisala je Jelena za “Hello” 2015 godine.

Inače, Jelena Helc Vesković je članica Narodnog pozorišta u Beogradu, a široj javnosti je bila poznata po televizijskim emisijama “Granica” i “Kuća snova”.

Danas radi kao voditeljka na jednoj televiziji, a mnogi komentarišu da nikad bolje nije izgledala.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

Otac nasilnik iz Sopota višestruki povratnik, samo ove godine 3 puta prijavljen za nasilje u porodici

Izvor: Blic

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link