Horoskop Horoskopski znakovi

Sezona Vage je energična, šarmantna i inspiriše nas na nove, neverovatne početke

sezona-vage

Miris jeseni i bundeve je zvanično u vazduhu, pa znate šta to znači: sezona Vage 2021 je stigla! Sunce se 22. septembra, iseljava iz analitičke Device i prelazi na teritoriju Vage, što nam okreće fokus ka uvođenju ravnoteže u naše živote i odnose u narednom mesecu.

Ovaj prekidač za sunčane znakove takođe najavljuje prvi dan jeseni, zvanično zatvarajući poglavlje leta i pomaže nam da sagledamo svega što nam je potrebno da se odreknemo kako bismo prigrlili promenljivo godišnje doba i stvorili harmoniju. Naravno, kako će sezona Vaga 2021. uticati na vas zavisi od vašeg horoskopskog znaka, pa čitajte dalje.

Vladajuća planeta Vage je Venera, a ta energija nam daje sklonost ka romantici i lepoti tokom cele sezone. Trenutno ćemo biti više usredsređeni ka zamršenosti u našim odnosima jedan na jedan i prirodno ćemo prihvatiti harmoniju, a ne priznati sukobe. Energija sezone Vaga je šarmantna, mentalno energična i može nas inspirisati da prihvatimo novi početak u partnerstvu, pa neka prošlost prođe i vidite da li možete pronaći zajedničko tlo na kojem je jednom došlo do sukoba.

Rečeno je da postoji i neka velika kosmička drama na meniju tokom sezone Vage, pa nas očekuje divlja vožnja. Osim toga, stvari imaju potencijal da postanu trnovite u ljubavi, poslu i prijateljstvu. Srećom, slatka i diplomatska energija sezone Vage inspiriše nas da ostanemo uravnoteženi, pošteni i srdačni u načinu na koji rešavamo svoje poslove.

Evo unutrašnje informacije o tome kako će sezona Vage 2021 uticati na vaš horoskopski znak tako da znate šta možete očekivati od prvog meseca jeseni.

Ovan

Sezona Vage nudi vam priliku da date sve od sebe u svojim najbližim odnosima i da se bavite stvarima diplomatičnije i strpljivije nego što biste inače mogli.

Bik

Nova sezona znači novu priliku da restrukturirate svoju dnevnu rutinu i donesete ravnotežu u svoj život. Razbacujte se slatkim novim planerom ili lepim olovkama kako biste svakodnevne liste zadataka učinili ugodnijim. Bez obzira na to koliko ste zauzeti poslom ili volite životnu dramu, društvene veze su važne za vaše blagostanje.

Blizanci

Sa suncem u drugom vazdušnom znaku, vaše mentalne moći su oštrije nego ikad, Blizanci – i sada je lepo vreme da se izrazite i unesete osećaj lepote i prefinjenosti u bilo koje projekte lične strasti koji su vam u poslednje vreme plutali po svesti . Vaša dnevna rutina može postati haotična sredinom sezone, pa izdvojite prostor za ugodne stvari poput stvaranja umetnosti, rascvetale romantike i zabave.

Rak

Sa sezonskim prelaskom na jesen, radujete se što ćete prigrliti udobnost svog doma i gnezditi se. Ali nošenje emocionalnog prtljaga sa vama do kraja godine nije pravi potez, pa iskoristite društvenu energiju Vage usmerenu na povezivanje da biste sada izgladili svaku dramu u vašem domu ili porodičnom životu. Dovođenje ravnoteže u vaše spoljne poslove omogućiće vam da uživate u ovoj sezoni koja je više usredsređena na sebe.

Lav

Ovo je za vas zabavan i društven mesec, pa iskoristite svoju sunčanu prirodu da se povežete sa prijateljima ili da stignete da odgovorite na pozive i SMS-ove. Iako vam zaokupljenost laganim i prozračnim detaljima može poslužiti kao zabavna smetnja, nemojte odvraćati oči previše od intimnijeg ličnog života. Budite predani i pošteni prema sebi.

Devica

Nakon naporne rođendanske sezone pune samoizražavanja i nadamo se zabave, vreme je da svoje oko usmereno na detalje usredsredite na senzualne i razumne delove vašeg života. Uverite se da su vaše finansije u dobrom stanju i naslonite se na svoju Veneransku stranu i pronađite lepotu kroz luksuzne mirise, dodire i ukuse. Možda gpreviše obraćate pažmju na svoju potrošnju, ali nemojte se bojati trošiti se na nešto posebno kako biste ugodili svojim čulima.

Vaga

Srećan rođendan! Nema lepše sezone koja bi obuhvatila vašeg unutrašnjeg društvenog leptira i izrazila vašu umetničku prirodu, pa isplanirajte zabavnu rođendansku zabavu i izrazite svoju kreativnu stranu kroz zabavne šminke ili modu. Koliko god da ste umetnički nastrojeni, ulepšavanje sveta oko vas je jednako lako kao i ljubaznost prema svima koje sretnete, pa budite i sami najdiplomatičniji.

Škorpija

Ova sezona označava introspektivno unutrašnje putovanje za vas, Škorpijo, dok pokušavate da uravnotežite svoje intenzivne emocije sa instinktima nesvesnog uma, sve kroz konceptualniji objektiv. Umesto da pokušavate da shvatite sve što osećate i doživljavate, prihvatite da je ponekad život zbunjujući i vežbajte neke tehnike sa višim umom poput meditacije, joge ili dnevnika iz snova kako biste ostali u kontaktu sa samim sobom i kontrolisali stres.

Strelac

Vaša vatrena i napredna priroda izlazi iz vaše zajednice upravo sada, a vi unosite obnovljeni osećaj pravde i energije u društvene uzroke koji su vam bliski. Osećate se pozvanim da govorite o onome što je ispravno i uključite svoju ekipu u društvenu aktivnost, posebno sa sezonom glasanja. Slušajte svoju unutrašnju istinu i ne bežite od dobre borbe.

Jarac

Ovo bi mogao biti jedan od najvećih delova godine u vašem poslovnom životu, jer osećate da kontrolišete svoj javni imidž i pokazujete svetu svoje najuglađenije i najpoželjnije lice, što će vas definitivno učiniti označiti. Usredsređeni ste na unošenje harmonične energije u radne odnose, pa iako možete naići na dramu sa prijateljima ili kolegama sredinom sezone, možete se osloniti na svoju solidnu reputaciju i prirodni osećaj pravičnosti kako biste diplomatski izgladili nesuglasice.

Vodolija

Dok sunce obasjava teritoriju drugog vazdušnog znaka, osećate se otvorenije nego inače i uživate u povezivanju sa ljudima i iskustvima koja vam mogu promeniti perspektivu i proširiti mentalne vidike. Stvari bi mogle početi da postaju neuredne ili nestabilne u vašem životu u karijeri kako sezona bude odmicala, ali pazite na široku sliku i pokušajte da uravnotežite svaki nesklad manjeg obima tražeći mnogo veći osećaj mira i sreće.

Ribe

Duboki osećaji su ugodna teritorija za vodene Ribe poput vas, a ova sezona ih je prepuna-ali zato što se nosite sa osećanjima drugih ljudi, kao i sa svojim, održavanje zdravih granica je neophodno. Biti ranjiv je snaga, ali žrtvovanje vaše emocionalne sigurnosti da biste umirili ljude u svom životu koji neće pažljivo postupati sa vašim osećanjima je opasna igra. Znajte kada tražite prostor ili postavite granice u svojim intimnim odnosima, i ne bojte se govoriti na način na koji to niste činili u prošlosti.

Najgore osobine svih znakova Zodijaka kada su u emotivnoj vezi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link