Horoskop Horoskopski znakovi

Najgore osobine svih znakova Zodijaka kada su u emotivnoj vezi

par-veza

Recite svoj horoskopski znak i mi ćemo vam reći koje su vaše najveće mane kada ste sa nekim u romantičnoj vezi. Umesto da krivite druge brojne faktore za svoje ponašanje u vezi, okrivite za sve jednostavno svoj horoskopski znak – lakše je.

Svaki znak ima svoje „glupe“ osobine, pa kad one isplivaju na površinu u vezi uvek možete da se vadite na onu dobru staru rečenicu „Šta ću, takav mi horoskop.“

Ovan

Bežite čim vam nešto dosadi ili kad vam nije sve po volji. Ovo, naravno, nije vaša krivica, to je do horoskopa, takav je ama baš svaki Ovan.

Bik

Kada pronađete dovoljno stabilnog partnera sa kojim se osećate prijatno, želite da pređete u režim hibernacije i ostanete tamo zauvek. Osećate se prijatno, a vašem partneru je verovatno jako dosadno.

Blizanci

Sabotirate svaku vezu, čak i kad je sve u redu kao da imate zlog blizanca koji namerno stvara probleme. Zašto? Niko ne zna. Verovatno je isključivo do horoskopa.

Rak

Potrebna vam je pažnja i neko ko će vam pružiti ljubav i komplimente, a s druge strane, potrebno vam je vreme za sebe i želite da vas svi ostave na miru. Naravno, želite sve odjednom, što je prilično iritantno za svakoga ko se bavi vama.

Lav

Ne samo da mislite da su sve vaše ideje najbolje ideje na svetu, već morate i ubediti u to druge ljude, misleći da jednostavno nema boljih opcija od onih koje se vama sviđaju.

Devica

Perfekcionizam je vaša najveća mana a smatrate to prednošću i vrednošću. Naglašavanje stvari koje nisu dobre u vezi sa vašim partnerom nije samo vaš hobi, to je vaš životni poziv.

Vaga

Vaša pristupačnost i društvenost toliko su izraženi da ponekad zaboravite na osobu sa kojom ste izašli na sastanak. Kratko i jasno.

Škorpija

Mislite da pokazujete partnersku posvećenost i bezuslovnu ljubav, a zapravo ste samo vrlo posesivna, ljubomorna i često agresivna osoba. Prema horoskopu, nema to veze sa nama ili vašom prirodom.

Strelac

Vaša svestranost vas doslovno vuče na sve strane, zbog čega zanemarivanje partnera nije čudna ni retka pojava. Naravno, vi uopšte ne vidite problem u bavljenju samo stvarima koje vas u tom trenutku zanimaju.

Jarac

Volite da naporno radite na svojim ciljevima, ali često zaboravljate da se opustite i pokažete razumevanje za partnera koji ponekad samo želi da uživa u životu.

Vodolija

Volite da šarmirate ljude i naterate ih da se zaljube u vas, čak i ako nemate nameru da budete sa njima ništa više od prijatelja. Ne moramo da objašnjavamo zašto ovo nije dobra ideja, zar ne?

Ribe

Delite ljubav bez zadrške, a što se tiče svađa, radije se povlačite i čekate da se stvari same reše. Zato izgledate prilično dosadno u vezi – stvari ne mogu uvek biti lepe. Vi sve gledate kroz „ružičaste naočare“.

Za Bika, Blizance i Jarca kreće haos u ljubavi, vraćaju se bivši da mole za oprost

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

397 Shares
397 Shares
Share via
Copy link