Magazin

Osvetoljubiva sestra podmetnula bratu kokain, pa pozvala policiju i prijavila ga

policija-droga-engleska
Foto: Ilustracija

Žena je “smestila” rođenom bratu hapšenje podmetnuvši mu kokain, posle svađe na sahrani njihovog ujaka. Osvetoljubiva sestra je pozvala policiju i rekla da njen brat ima “velike količine” kokaina u svom autu, prenosi Dejli mejl.

Dejvida Pridmora (42) je zaustavila policija u Klaktonu u Eseksu, pošto im je njegova sestra rekla da prevozi “velike količine” droge, klase A. Policija nije otkrila velike količine droge, već manju količinu u njegovom džepu, prenosi Telegraf.

Otkriveno je da Pridmor ima 0,2 grama kokaina kod sebe i 68 mikrograma po litru kokaina u krvi. Legalan limit je 10 mikrograma.

Takođe je vozio bez dozvole i osiguranja. Incident se desio u oktobru 2020. godine.

Sestra se urotila protiv brata pošto su tenzije među njima došle do vrhunca na sahrani njihovog ujaka. Drogu koja je pronađena kod njega, navodno mu je dala sestra.

Pridmora je policija zaustavila i 2. februara 2021. godine. zaustavljen je na benzinskoj pumpi na putu ka svojoj kući, od sestre, pošto je policiji rečeno da je “ušmrkivao kokain dok je vozio”.

Kod sestre je bio da joj pomogne da preseli stvari.

Otkriveno je da ima više od 30 puta veću količinu kokaina u krvi od dozvoljene, 328 mikrograma po litru droge u krvi, kao i veliku količinu kanabisa.

Prema rečima tužioca, Pridmor mu je rekao da je on individua koja se oslanja na alkohol i drogu kad život postane težak.

Pridmor, koji je inače iz Devona, priznao je tri tačke optužnice, vožnju pod uticajem droge, posedovanje kokaina i vožnju bez dozvole i osiguranja.

On je 23. decembra dobio kaznu, neće smeti da vozi narednih pet godina i moraće da ispuni 200 sati volonterskog rada.

Pozvao policiju da testira kvalitet droge koju je nabavio u lokalnoj kafani

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link