Magazin

Tviter okršaj Trifunovića i Ivanovića: Tvoje političko biće identično je naprednjačkom

Voditelj Ivan Ivanović žestoko je isprozivao lidera PSG Sergeja Trifunovića, rekavši mu da ima političko biće identično naprednjačkom, te da nije uspeo da pređe ni paraolimpijski cenzus i izjednačio ga sa nulom.

Povod za prepirku glumca i voditelja koji su sve do odluke Sergeja Trifunovića da izbojkotuje bojkot i sa PSG izađe na izbore, bili više nego korektni, počeo je Sergejevom objavom na Tviteru.

– Posle današnjeg sastanka, reći ću vam samo: Ima nade za opoziciju, ima nade za nas. Uživajte u jeseni – napisao je Trifunović aludirajući na jučerašnji sastanak opozicije koji je inicirao bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

Na to je reagovao Ivanović:

– Tebra, to si nam rekao i pred izbore…

Pokušajući da objasni, Trifunović je između ostalog napisao:

– Jebiga, najlakše je prdeti. To može svako ko ima internet, telefon i zna 30 slova. Ja pozivam posmatrače, kritičare, ocenjivače, filozofe i ostale mudrosere i projekt menadžere da zavrnu rukave i uključe se u posao.

Usledilo je obrazloženje Ivanovića na kritike koje na račun Trifunovića, s vremena na vreme objavi na Tviteru:

– Sergej, molim te ne lupetaj više. Nemaš nikakvu ideju šta bi trebalo uraditi, osim da je super plan da budeš poslanik i laješ sa Đukom i Marjanom i da svi treba da ti budemo zahvalni na tome. Paraolimpijski cenzus nisi prešao – napisao je Ivanović i dodao:

– Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije, odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti veruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula – zaključio je voditelj.

Ivan Ivanović: Zemlja u kojoj je Marko Đurić u konkurenciji za bilo šta ima ozbiljan problem

Izvor: Nova

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

449 Shares
449 Shares
Share via
Copy link