Srbija Vesti

Šarplaninac zaklao vlasnicu u dvorištu kuće u Kragujevcu

sarplaninac

Pas šarplaninac u Sarajlijinoj ulici u Kragujevcu danas je ugrizima za vrat usmrtio svoju vlasnicu Miloratku Veljković (69).

Nesrećnu ženu je, kako saznaje portal U centar, pronašla kćerka.

Ekipa Hitne medicinske pomoći morala je da sačeka policiju kako bi konstatovali smrt, jer je pas pokazivao izuzetnu agresiju.

Pretpostavlja se da se tragedija dogodila u ranijim prepodnevnim časovima.

Komšije Miloratke Veljković, šokirane su zbog tragedije koja se odigrala danas u dvorištu kuće, a kako pričaju za Nova.rs, pas jeste bio agresivan, ali su ga uvek držali vezanog.

„Ona tog psa ima nekoliko godina, jako ga je volela. U početku je uvek bio pušten, međutim stalno je skakao na ogradu i lajao je, baš je bio agresivan. I onda su ga u jednom trenutku vezali u dvorište iza kuće i nisu ga puštali. Pre tri godine, kada smo pričali o tome, pas je bio štene ali i tad je bio jako krupan“, priča stanar u Sarajlijinoj ulici u Kragujevcu.

I njihova druga komšinica potvrđuje da je pas stalno bio vezan u dvorištu, zbog čega nikome nije jasno kako je uopšte do ovoga došlo.

„Nisam videla šta se desilo jutros, zapravo nisam znala da se bilo šta i desilo sve dok nisam čula policijska kola i sanitet Hitne pomoći. Tek kasnije sam čula na vestima, pa sam razgovarala i sa komšijama i nikome nije jasno kako je mogao da je ubije taj pas jer je uvek bio vezan duboko u dvorište. Eno, policija je još tamo, tu su joj deca i suprug. Strašno“, zaključuje komšinica.

Sadističko iživljavanje na Fruškoj gori, lane strpali u kavez da im služi za treniranje lovačkih pasa

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Sad ce keroljupci da nam objasne da nije pas kriv,vec naravno svi drugi. Neka ga nise kuci,deci,da se resocijalizuje.

  • U Kragujevcu nema nikakve kontrole za opasne pse. Niko ne opominje vlasnike da ih ne vode bez korpi! Opasni psi se šetaju medju majkama sa decom i trudnicama bez korpi po centru grada i Velikom parku i Šumaricama. Komunalna policija ih ne opominje i ne ulazi u parkove ! Gradonačelnika ne zanima šta rade komunalni policajci i da li svojim neradom mogu dovesti do ne daj Bože neke tragedije ! Gradjani Kragujevca plaćaju komunalne policajce !

321 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap