Film

U holivudsku lepoticu pijani otac pucao kada joj je bilo 15, a njena majka ga ubila

sarliz teron

Holivudska glumica Šarliz Teron imala je veoma teško i traumatično detinjstvo, obeleženo velikom prodičnom tragedijom.

Detinjstvo je provela na jednoj farmi u blizini Johanezburga u Južnoj Africi, na kojoj je živela s majkom Gerdom i ocem Čarlsom.

Kada je imala samo 15 godina dogodila joj se stravična situacija o kojoj glumica uvek otvoreno priča. Naime, njen otac bio je alkoholičar. Jednog dana vratio se kući toliko pijan da je pucao u Šarliz i njenu majku.

– Nijedan metak nas nije pogodio, što je bilo pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je okončala agoniju – rekla je ona za Nacionalni javni američki radio.

Oca je opisala kao „jako bolesnog čoveka“ i da je život s alkoholičarem bio prilično beznadežan.

Šarliz je detaljno opisala situaciju koja ju je obeležila za ceo život. Ispričala je da je njen otac tog dana bio toliko pijan da nije mogao da stoji, a u ruci je imao pištolj.

– Majka i ja smo bile u spavaćoj sovi naslonjene na vrata, pošto ih je on gurao. Obe smo se naslonile kako on ne bi ušao. Vratio se korak unazad i pucau u vrata tri puta. Pravo je čudo da nas nijedan metak nije pogodio. U samoodbrani ona je pucala u njega – rekla je glumica.

Iako danas otvoreno priča o traumi iz detinjstva, tada ju je bilo sramota.

– Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam želela da pričam o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi želeo da priča takvu priču. Niko ne zna kako da reaguje kada im kažete da ti je otac alkoholičar koga ti je ubila majka. Nisam želela da me vide kao žrtvu – otkrila je ona jednom prilikom.

Majka Šarliz Teron je zbog toga što je dokazano da je u pitanju bila samoobrana oslobođena optužbi.

Izvor: Nova

Rej Liota sa 6 meseci ostavljen u sirotištu, poznati glumac nikada nije saznao svoje korene

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

28 Shares
Share via
Copy link