Magazin Poznati

Čuvena Bafi, ubica vampira deci brani da koriste društvene mreže

Sara Mišel Gelar sa suprugom
Foto: Instagram / sarahmgellar

Preslatka američka glumica Sara Mišel Gelar naša publika najbolje zna po seriji „Bafi – Ubica vampira“, koja je bila veoma popularna početkom ovog milenijuma, a poznata je i po filmovima „Znam šta ste radili prošlog leta i „Okrutne namere“.

Sara danas ima 45 godina i živi u skladnom braku sa glumcem Fredijem Princom Mlađim, sa kojim ima dvoje dece – ćerku Šarlot (13) i sina Rokija (10).

Ona je u intervjuu za „So MIni Ways“, serijal Yahoo-a o roditeljstvu, pričala kako se snalazi u ulozi majke, o izazovima roditeljstva, a poseban fokus stavila je na društvene mreže i uticaj koji imaju na današnje klince.

Kako tvrdi Gelar, ona i suprug ne dozvoljavaju deci ni da gledaju društvene mreže, a kamoli da na njima imaju profile i provode vreme kao brojni njihovi vršnjaci, piše Index.

– Naša pravila su verovatno stroža od pravila mnogih drugih roditelja. Naša deca nemaju društvene mreže. Smeju da ih ponekad malo gledaju na našim mobilnim telefonima. Često nam kažu da smo najstroži roditelji na svetu, na šta im mi odgovorimo da nam se svejedno uvek vraćaju – rekla je Sara.

Potom je izjavila da bi korišćenje društvenih mreža u tim godinama bilo isto kao kada bi petogodišnje dete istetoviralo na lice lik iz omiljenog crtaća.

– To je tako, jer u tim godinama nema ništa bolje od „Patrolnih šapa“. Onda dođeš do ovih godina, 10 ili 13, a i dalje imaš tetovažu, ali to više nisi ti.

Deci je teško da to shvate. Klinci moraju da znaju koje su im granice, takve okolnosti su najbolje za njihov razvoj. Nismo oholi, ni nepotrebno strogi, ali imamo jasna pravila – izjavila je ona.

Izvor: Index.hr

Imaš 40 i peglaš se filterima za društvene mreže. Pa sram te bilo!

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link