Magazin

Ona je heroina Srbije: Bori se sa dijabetesom i upravo je postala šampionka države

sara-botunjac
Trofejni atletičar Dragutin Topić objavio je na svom Instagram nalogu inspirativnu priču o mladoj srpskoj atletičarki Sari Botunjac. Sara Botunjac je nedavno postala šampionka Srbije u štafeti 4x100 metara, a istovremeno se bori sa dijabetesom. - Ako tražite heroje upoznajte Saru Botunjac. Ona je dijabetičar, ali kao da ne mari za to, skoro svakoga dana vredno trenira i ne traži izgovor. I tako, već godinama njen osmeh me uvek razgali jer znam koliko je težak njen život, kao i život njenih divnih roditelja. Od juče Sara je prvakinja Srbije zajedno sa svojim drugaricama Zariom, Tijanom i Oliverom u štafeti 4x100m i treća je u pojedinačnoj konkurenciji u državi na 60m i 100m. A njeno vreme u sportu tek dolazi - napisao je Dragutin Topić.

Trofejni atletičar Dragutin Topić objavio je na svom Instagram nalogu inspirativnu priču o mladoj srpskoj atletičarki Sari Botunjac.

Sara Botunjac je nedavno postala šampionka Srbije u štafeti 4×100 metara, a istovremeno se bori sa dijabetesom.

– Ako tražite heroje upoznajte Saru Botunjac. Ona je dijabetičar, ali kao da ne mari za to, skoro svakoga dana vredno trenira i ne traži izgovor.

I tako, već godinama njen osmeh me uvek razgali jer znam koliko je težak njen život, kao i život njenih divnih roditelja.

Od juče Sara je prvakinja Srbije zajedno sa svojim drugaricama Zariom, Tijanom i Oliverom u štafeti 4x100m i treća je u pojedinačnoj konkurenciji u državi na 60m i 100m.

A njeno vreme u sportu tek dolazi – napisao je Dragutin Topić.

Dragutin Topić van sebe zbog Angelinine bronze: Sedim i plačem, moje prvenče je uradilo nemoguće (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link