Beograd Magazin

Aca – oprostite mi moju ružnu prošlost – Šapić kaže da je pogrešio što nije verovao u Beograd na vodi

vucic-sapic
IZVOR: TANJUG/INSTAGRAM/BUDUĆNOST SRBIJE

Najnoviji potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić kaže da sve što je radio rekao je da je njegova greška što je bio protiv projekta Beograd na vodi.

– Nije strašno reći da ste pogrešili. Ja sam loše procenio priču oko Beograda na vodi. Nisam verovao u Beograd na vodi – kazao je Šapić za televiziju Pink i izazvao suze su očima vaskolikog gledateljstva.

U maju 2017. godine isto ovaj Aleksandar Šapić je u intervjuu za nedeljnik “Vreme” rekao da na mestu Beograda na vodi nikad ne bi pravio ovaj “supermoderan” grad.

“Kada je reč o tom projektu, on je sada tu gde jeste i niti sam ja o njemu odlučivao niti sam ga dodeljivao, nikakve veze nemam s tim. Mogao bih da kritikujem, ali zadržaću svoje mišljenje za sebe jer ne znam sve pojedinosti o samom projektu. Sigurno ne bih bio neko ko će sutra da zaustavi taj projekat. Mislim da je dobro da je taj prostor očišćen i da je to za pohvalu, jer to niko ranije nije hteo da uradi. I kada su demokrate bile na vlasti, pitao sam zašto to ne uradimo, pa mi je dat odgovor da je nemoguće da se to uradi. Međutim, ja bih takvu lokaciju pokušao da ponudim raznim investitorima na tenderu, pa ako se niko ne bi javio, možda bih tražio investitora na način na koji je ova vlast učinila. Dalje, verujem da svako ima pravo na svoju viziju i da ljudi koji su na vlasti žele da ostave neku vrstu pečata, ali ja nikada ne bih na tom mestu pravio “supermoderan” grad. U zbiru, taj projekat postoji i ko god da dođe sutra na vlast, pa i ja, trebalo bi da radi na tome da se on dovrši” ispričao je Šapić za “Vreme”.

On je kazao da nijednog trenutka nije osetio da nije dobrodošao od bilo koga u Srpskoj naprednoj stranci (SNS), u kojoj su od nedavno on i Srpski patriotski savez koji je predvodio, već da je, kako je istakao, sasvim suprotno.

Pri prvoj zvaničnoj vesti o tome da će se Šapićev SPAS utopiti u SNS, Šapić je rekao da sa Goranom Vesićem, nezvaničnim prvim čovekom Beograda, neće sarađivati, a Vesić jedini nije glasao za pripajanje SPAS-a i za dodeljivanje mesta potpredsednika GO  SNS Aleksandru Šapiću.

Šapić je i ranije otvoreno iskazivao netrpeljivost prema Goranu Vesiću.

“Vesić vodi i ruši Beograd i srušiće ovu Upravu grada, što me i nije mnogo briga, nego što mi Beograđani svakog dana na svojoj koži osećamo njegov rušilački karakter, jer nam uništava grad koji volimo. Iza sebe je uvek ostavljao samo pustoš, čemer i jad, a koliku pustoš će ostaviti iza grada Beograda, to ćemo tek videti. Sve što Vesić uništi decenijama ne može da se oporavi. Ali, Vesiću, ima nas koji ne zaboravljamo, a još manje te se plašimo. Ima nas koji ne zaboravljamo da nema toga čega si se, Vesiću, ti dohvatio, a da nisi upropastio – napisao je Šapić na Fejsbuku pre par godina.

Komentarišući izjavu predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da mu je izjava da ne bi sarađivao u budućnosti sa zamenikom gradonačelnikom Beograda Goranom Vesićem – prvi gaf, Šapić je kazao da lider radikala ima pravo na svoje mišljenje.

– Ja se dosad nisam savetovao sa Vojislavom Šešeljem šta ću u svom životu raditi… To nije nikakav gaf.. Vojislav Šešelj – nek on malo više brine i sebi i svojoj stranci – kazao je Šapić, a prenosi N1.

Gangula definitvno gasi stranku i prelazi kod Vučića, sa sobom vodi i kerove

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

69 Shares
Share via
Copy link