Beograd

Troje poginulih, 2-godišnjak teško povređen u katastrofalnoj nesreći kod Vlade Srbije

Supružnici Rade Novitović (42) i Jelena Petković (34) iz Arilja, poginuli su jutros u sudaru sa kombijem na raskrsnici Nemanjine i Ulice kneza Miloša u Beogradu, u trenutku kad su svog dvogodišnjeg sina vozili na operaciju u Dečju kliniku u Tiršovoj.

Sa njima u automobilu bio je i Novitovićev sin iz prvog braka Nikola (20), koji je takođe stradao, dok je mališan kog su roditelji vodili u kliniku teško povređen.

Kako portal Nova.rs saznaje, nesreća se dogodila kada je Novitović najverovatnije prošao na raskrsnici kroz crveno svetlo i udario u kombi u kom je povređeno šest osoba.

Nesrećni supružnici su rodom iz Arilja, a u Beograd, gde takođe imaju stan, došli su zbog operacije deteta. Pretpostavlja se da su jutros žurili na operaciju i da je verovatno zbog toga došlo do nesreće.

Reporteri portala Nova.rs nisu zatekli nikoga u stanu u Višnjičkoj ulici u Beogradu, koji se nalazi u vlasništvu Novitovića.

Prema rečima komšija, porodicu poznaju samo iz viđenja, s obzirom da su retko kada boravili u njemu.

Kako saznajemo, nesrećni Novitović bio je profesionalni vozač kamiona.

Pogledajte video koji su reporteri televizije Nova S napravili ubrzo nakon ove stravične nesreće ispred zgrade Vlade Srbije:

Tokom 2019. u glavnom gradu Norveške jedna osoba stradala u saobraćajnim nesrećama

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

478 Shares
478 Shares
Share via
Copy link