Magazin

Župnik ga udario kombijem, pa besvesnog u kanalu opljačkao radnik Hitne pomoći

Slučaj 57-godišnjeg pešaka koji je doživeo saobraćajnu nesreću 19. septembra, oko 18 sati, na cesti Vinkovci – Tovarnik, nedaleko od Banovaca u Hrvatskoj, postaje sve zanimljiviji kako se saznaju detalji te nesreće i ko je sve bio uključen u istu.

Policija je u svome službenom saopštenju prenela da su operativnim radom utvrdili kako je nesreću skrivio 65-godišnjak iz Tovarnika upravljajući vozilom kategorije M1 (motorna vozila za prevoz putnika koja osim sedišta vozača imaju još najviše 8 sedišta) vukovarskih registarskih oznaka.

Šta kaže policija?

Evo šta stoji u saopštenju:

“35-godišnjak je 19. rujna oko 18,30 sati iskoristio besvjesno stanje 57-godišnjaka koji je netom prije teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u svojstvu pješaka te mu iz novčanika otuđio više tisuća kuna.

Policiju je o ovoj prometnoj nesreći, koja se dogodila 19. rujna oko 18 sati na državnoj cesti Vinkovci-Tovarnik kod Banovaca, izvijestio 54-godišnjak iz Ilače, koji je zatekao ozlijeđenog 57-godišnjeg pješaka kada je vozilom prolazio tom dionicom ceste. Ozlijeđeni pješak prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u OŽB Vinkovci gdje su mu utvrđene teže ozljede.

Metodičnim operativnim radom policijski službenici su 21. rujna otkrili kako je prometnu nesreću počinio 65-godišnjak iz Tovarnika, upravljajući vozilom kategorije M1 (motorna vozila za prijevoz putnika koja osim sjedišta vozača imaju još najviše 8 sjedišta) vukovarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila gustoći prometa tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti.

Prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka koji je pao u zemljani odvodni kanal.

Počinitelj je potom napustio mjesto događaja prometne nesreće, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio policiju niti pružio pomoć povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv 65-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu za kaznena djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“ nadležnom državnom odvjetništvu.”

Pregazio ga župnik, opljačkao radnik hitne

Kako doznaje Večernji, vozač kombija koji je pregazio muškarca je mesni župnik iz Tovarnika.

Potvrdili su im to i neki od meštana Tovarnika navodeći kako je i sam sveštenik ispričao jednom svom prijatelju da mu se čini da je vozilom, dok je vozio, udario u nešto. Navodno se zaustavio 50-100 metara dalje kako bi proverio šta se dogodilo, ali kaže da ničega na putu nije bilo.

Prema neslužbenim informacijama, osoba koja je opljačkala muškarca dok je u nesvesti ležao uz kolovoz je zaposleni hitne pomoći koja je izašla na intervenciju.

Snežana je 3 puta zvala Hitnu pomoć zbog simptoma srčanog udara, ali njen vapaj niko nije želeo da čuje

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
174 Shares
174 Shares
Share via
Copy link