Magazin Putovanja

Slike sa bajkovitog Santorinija šokirale internet: “Žrtva masovnog turizma” (VIDEO)

santorini

Bele kuće s plavim kupolama, zadivljujući pogled na morski horizont, prelepe peščane plaže i spektakularni zalasci Sunca…Tako na fotografijama i promotivnim video spotovima izgleda najromantičnije ostrvo u Grčkoj – Santorini.

Ali kako Santorini zapravo izgleda u stvarnosti pokazala je TikTokerka Tera Skot koja puno putuje po svetu, a video koji pokazuje kako je grčko ostrvo Santorini postalo žrtva masovnog turizma brzo se proširio internetom.

Naime, u videu koji je podelila mogu se videti reke ljudi koje se jedva kreću ulicama. Osim toga, ulice su takođe pune magarećeg izmeta.

Turisti se guraju i bore za fotogenična mesta ispred plavih kupola, kojih i nema tako puno.

Ispod videa koji je brzo postao viralan, pogledalo ga je više od šest miliona ljudi, nizali su se brojni komentari u kojima su korisnici iznosili svoja iskustva s ovim grčkim ostrvom.

@terrastravels

Skip Santotini! Watch for my upcoming video on Calilo in Ios! #santorini #greece #terrastravels #terrakimberlyscott #travel #placestoseeingreece

♬ original sound – TerrasTravels

“Uopšte nije kao na fotografijama”, “Lepši je oktobar, nema ljudi”, “Zamislite kako je ljudima koji tamo žive”, “Hvala vam na iskrenosti”, “Previše je previše”, “Bio sam tamo prošlog leta, ovaj video je 100 posto točan”, “Hvala na ovome. Sada više ne želim da idem tamo”, “Teško je zamisliti nešto gore, pogotovo po ovoj vrućini. Noćna mora”, “Trebalo bi ustati u pet ujutro”, samo su neki od brojnih komentara koji su pristigli sa svih strana sveta.

Izvor: N1

Pljunućemo vam u pivo: Turisti u popularnom evropskom letovalištu nisu više dobrodošli (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link