Magazin

Proslavila se u Zvezdama Granda, pa nestala sa scene zbog eksplicitnog snimka, ovako Sanja danas izgleda

sanja-stojanovic
IZVOR: YOUTUBE/ ACA2007SO/PRINTSCREEN

Sanju Stojanović Srbija je upoznala tokom takmičenja u muzičkoj emisiji Zvezde Granda, a njeno učešće obeležio je intimi kućni video koji se pojavio u javnosti, što je njoj tada teško palo, a život joj je čini se krenuo nizbrdo.

Pevačica je ubrzo nestala sa javne scene, te se o njoj gotovo ništa nije znalo, a onda se pojavila na društvenim mrežama gde se videlo da je ugradila silikone, povećala usne, a jednom prilikom se nakon dužeg vremena pojavila i za Grand prvi put govorila o videu zbog kojeg se našla u centru skandala.

– Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me čitavih 15 godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to moje je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti – istakla je Sanja svojevremeno.

– Moje pevanje u takmičenju je nekako palo u senku baš zbog tog eksplicitnog snimka, tako da ljudi ni ne znaju kako ja pevam i kako radim. Kada se snimak pojavio, poželela sam da me nema. Nisam umela da se sa dvadeset godina nosim sa novinarskim pitanjima i novinarima, iz toga razloga sam se i povukla. Bilo mi je lakše da nestanem, da me nema i da nikad više ne pišu ništa o meni – rekla je.

Sanja je dodala i da joj je trebalo mnogo vremena da shvati da je napravila veliku grešku. Kako kaže, najstrašnije je bilo da nakon svega oca i brata pogleda u oči.

– Jeste bila velika sramota, ali Bože moj. Nikoga nisam ubila, nko nije ispaštao zbog mene, šta sad?! Ne mogu da nestanem i da me proguta zemlja – objasnila je.

sanja-stojanovic-3
Foto: Printscreen
sanja-stojanovic-2
Foto: Printscreen

Ko je Natalija za koju Mitrović tvrdi da ju je Baka Prase zarazio i koja je trebalo Novaku da rasturi brak

Izvor: Mondo

Share via
Copy link