Magazin Poznati

Najlepša Modelsica i danas izgleda brutalno kao pre 20 godina (FOTO)

modelsice
PrtSc/YouTube

Grupa Models se pojavila devedesetih kao jedinstven projekat na domaćoj dens sceni – manekenke koje pevaju. Doduše, niko se nije mnogo bavio time kako i šta pevaju, ali su sve do jedne izgledale brutalno.

I u tako žestokoj konkurenciji, mnogima je favorit bila Mimi, atraktivna plavuša koja je pred kamerama delovala najopuštenije. Ona je i prva modelsica koja je napustila grupu i jedina koja se potpuno povukla iz javnosti.

Marijana Karanović Mimi bila je članica prve postave grupe Models, koju su još činile Ivana Stamenković Sindi, Sandra Nikolić i Ivana Berendika.

Sindi je i dalje deo domaće javne scene. Sandra Nikolić je sada Sandra Meljničenko i uživa u luksuzu kao supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Ivana Berendika se dobro udala – za jednog od osnivača Gugla, ali i sama gradi karijeru kao dizajnerka nakita – komade iz njenih kolekcija nose Rijana, Kejt Mos, Naomi Vots… A šta je sa Mimi?

Posted by Mimi Marijana Zivkovic on Saturday, March 28, 2015

Mimi živi u Beogradu, ali ne želi da se eksponira u javnosti, već uživa u mirnom porodičnom životu.

Po izlasku iz grupe udala se za uspešnog biznismena i postala gospođa Živković. Suprug joj se navodno bavi uvozom poznatog brenda automobila.

U međuvremenu su postali roditelji dve devojčice, Ivone i Martine, i sudeći po fotkama koje kači na društvene mreže ili je paparaci vrate u medije – Marijani svetlost reflektora uopšte ne nedostaje.

Poslednji put je viđena u javnosti pre godinu dana kada je upriličila reviju organizovanu u čast dizajnera Aleksandra Joksimovića koji je preminuo od koronavirusa pre dve godine.

Izvor: Zadovoljna

Bivša „Modelsica“ danas je najbogatija Srpkinja, udala se za osnivača Gugla i osvojila Holivud

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
29 Shares
Share via
Copy link