Film Magazin

Kako danas izgledaju malerični lopovi s kojima je Kevin pre 33 godine ostao ‘sam u kući’ (FOTO)

Prvi deo legendarnog Božićnog filma “Sam u kući” snimljen je 1990. godine, a i danas ga u periodu oko novogodišnjih praznika sve generacije gledaju sa jednakim interesovanjem.

Podsećamo, radnja filma odigrava se oko dečaka Kevina Mekalistera kog je odlično odglumio Mekoli Kalkin. Kevin spletom nepredviđenih i nesrećnih okolnosti ostaje sam u kući kada njegova porodica ode na praznično putovanje. a dečak je primoran da svoj dom brani od provalnika.

Džo Peši i Danijel Stern slavu su stekli glumeći ne baš bistre lopove u ovom ostvarenju.

Iako Harija i Marva pamtimo kao mlade likove, danas su obojica u godinama, te izgledaju mnogo drugačije nego pre 33 godine, kada je izašao prvi deo ovog filma.

Džo Peši glumio je Harija koji je sa Marvom činio čuveni dvojac, a danas ima 80 godina. U penziju se, nakon bogate glumačke karijere, povukao 1999. godine, i od tada se u filmovima pojavljuje samo povremeno.

Iza sebe ima tri braka i ima jednu ćerku.

džo peši
Džo Peši, Foto: EPA-EFE/PAUL BUCK

Danijel Stern danas ima 65 godina. Osim glumom, bavi se i pisanjem scenarija i režiranjem, a jedna od poslednjih uloga mu je u seriji „Shrill“.

On je 2009. godine dobio i nagradu od tadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame – „Call to Service Award“.

U braku je sa Laurom Matos i imaju troje dece, sina i dve ćerke. Danijel i Laura venčali su se 1980. godine, a glumac je potpuno posvećen porodici.

Izvor: Nova

Džo Peši namerno bio zao i izbegavao Mekoli Kalkina na snimanju filma “Sam u Kući”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link