Film Magazin

Džo Peši namerno bio zao i izbegavao Mekoli Kalkina na snimanju filma „Sam u Kući“

dzo pesi mekoli kalkin

Praznični dani su obično period koji većina nas koristi za opuštanje sa porodicom u okićenim domovima i uz obilje đakonija, a na „filmskom meniju“ je gotovo neizbežan čuveni „Sam u Kući“, koji važi za jedan od najpopularnijih božićnih filmova svih vremena.

Pored preslatkog Mekolija Kalkina, koji tumači Kevina, jednu od glavnih rola tumači Džo Peši, koji je sjajno odigrao nepopravljivog provalnika Harija.

Peši je inače poznat po brojnim ozbiljnim ulogama, posebno italijanskih mafijaša, tokom karijere je u više navrata sarađivao sa Robertom De Nirom i Matinom Skorsezeom, a osvojio je i oskara za rolu u „Dobrim momcima“.

Džo Peši
Foto: Getty

Stalno bio namršten i gledao Mekolija sa prezirom

Profesionalan pristup, pa čak i malo više od toga, zadržao je i na setu tokom snimanja filmova „Sam u kući“ i njegovom nastavku „Izgubljeni u Njujorku“.

Naime, kako bi osigurao da njihov odnos ostane dovoljno neprijateljski, Džo je je namerno izbegavao Mekolija i držao se na distanci kad nisu snimali.

Nikada se nije šalio sa njim, bio je stalno namršten u njegovom prisustvu i gledao ga sa prezirom, kako bi ga se dečak što više plašio i mislio da je zao, da bi Kalkin odigrao što bolje svoju ulogu u zajedničkim scenama, prenosi  Fejsbuk stranica Zanimljivosti.

– Sećam se da je Mekoli bio zaista slatko dete, koji je čak i u tom uzrastu bio veoma profesionalan – rekao je Peši u intervjuu za People.

Zatim je dodao da je „namerno ograničio interakcije sa dečakom, kako bi sačuvao dinamiku između njegovog lika, Kevina , i lopova Harija, kog je on tumačio”, prenosi NME.

Dečak ga zavoleo jer ga je gledao kao sebi ravnog

Obrazlažući odluku, glumac je rekao da nije želeo da se „na ekranu vidi da su na bilo koji način prijateljski raspoloženi, kao i da je želeo da zadrži integritet suprotstavljenog odnosa“.

Mekoliju, koji je bio ljubimac svih na setu, bilo je čudno Pešijevo ponašanje, pa ga je upitao zašto se nikad ne smeje.

Na to mu je on oštro odgovorio – „Zaveži!“.

Sam u kući scena
Foto: Getty Images

Tek nakon završetka snimanja, Peši je objasnio Kalkinu zašto se tako ponašao.

Dečak ga je zbog toga čak i zavoleo, jer su se svi ostali prema njemu ponašali divno i sve mu dozvoljavali.

Svi su ga gledali kao dete, osim Džoa, koji ga je posmatrao kao sebi ravnog protivnika.

Izvori: Facebook / Zanimljivosti, NME

Kevina Mekalistera su opet ostavili samog u kući i ponovo će vam izmamiti osmeh (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
21 Shares
Share via
Copy link