Magazin Svet

Slikar na večni počinak ispraćen u “Trotermobilu”, a Betmen i Robin spustili ga u raku (VIDEO)

sahrana mucke

Jedan doživotni obožavalac čuvene britanske humorističke serije “Mućke” ispraćen je na večni počinak u legendarnom “Trotermobilu”, korišćenom u tom sitkomu.

Sahrana se odigrala u britanskom gradiću Slau, a pogrebno osoblje bilo je obučeno u kostime Betmena i Robina kakve su u jednoj epizodi nosili Del Boj i Rodni.

Bivši slikar i dekorater Edi Džojs preminuo je od srčanog udara u 72. godini, a njegova porodica je odlučila da ga isprati na način na koji se slavio njegov lik, baš kao u televizijskoj seriji popularnoj i u Srbiji.

Umesto tradicionalne pogrebne povorke i crnine, od osoba koje su došle na sahranu se tražilo da obuku vedre boje, dok je iznad pogrebnog automobila pisalo “legenda”, uz kriglu “ginis” piva.

Jedna od njegovih ćerki Viktorija Ridžvel rekla je da su ona i njena braća i sestre želeli da isprate svog šaljivog oca na način na koji je živeo svoj život.

– Umnogome je podsećao na Delboja, bio je stara škola, i nevaljalac. Puno je govorio, bio je voljen i jedinstven. Nisu ga svi voleli, ali je umeo da vam ubaci novac u džep, ako ga niste imali. Sahrana je bila odraz njegovog karaktera. Voleo je ‘Mućke’, odrastao na njima, gledao ih je stalno – rekla je Viktorija.

slikar mucke

Iznad sedišta vozača i suvozača vozila koje je odvezlo Džojsa na večni počinak, pisala su imena “Del” i “Dejv” kako je Rodnija zvao Triger u seriji.

Izvor: Tanjug, Daily Mail

10 zanimljivih činjenica o legendarnim „Mućkama“ koje su vam sigurno promakle

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
24 Shares
Share via
Copy link