Magazin

Šabački cirkus u gradskom muzeju, minut ćutanja na izložbi za živog slikara

šabac izložba 1
Printscreen

Napredna Srbija od prvog dana svog postojanja atakuje na zdrav razum, na osnovne postulate koje čine jezgro zdravog društva, na sve ono što predstavlja nedosanjani san velikog broja građana koji su masovnim odlaskom iz ove zemlje priznali poraz, odnosno priznali pobedu neukih primitivaca koji ne znaju za sramotu, za čast i koji ne pate od posedovanja pristojnih manira koji ne služe ničemu, osim što opterećuju vladajuću malograđanštinu.

Takvih blistavih umova, briljantnih pojedinaca ima u svim gradovima Srbije, a poslednji primer iz Šapca stvara nepodnošljivu glavobolju nakon reakcije onih malobrojnih zdravih moždanih ćelija.

Da grad Šabac počinje polako da liči na „Leteći Cirkus Monti Pajtona“ i nije nešto novo, ali činjenica da manufaktura za proizvodnju gluposti radi danonoćno zasigurno će vas prijatno iznenaditi i nasmejati.

Izložba slika umetnika Ljube Popovića koja je otvorena u Muzeju grada Šapca iznedrila je više nego apsurdan događaj kojem mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana današnjice.

Elem, na samom otvaranju izložbe stigla je informacija da je preminuo šabački slikar Dejan Ulardžić.

U svetlu iznenadnog događaja, održan je minut ćutanja za iznenadno „preminulog“ umetnika koji se nedugo zatim “naravno živ“ pojavio na otvaranju izložbe.

Gde je nastala greška i ko je prerano sahranio Dejana jako je teško reći s obzirom da je Muzej bio prepun osoba sa partijskom percepcijom umetnosti od kojih većina ne razlikuje sliku Pikasa od saobraćajnog udesa. Naravno čast izuzecima jer verujemo da je tamo bilo i dosta normalnih varošana što ne haju za nas gradske kere što po fejsu lajemo zalud.

E sad, ono što je najvažnije je da naš slikar živ, ali da li će ovi politički pajaci preživeti sve svoje sramote i gluposti još ćemo videti…

Izvor: Ipress portal

Kako je šabačka advokatica zbog Bajage zaradila prijavu

 

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link