Magazin

Ruskinja upoznala Srbina na moru, sreli se ponovo posle 11 godina i sada žive ličnu bajku

ruskinja-srbin

Ruskinja Anastasia Slaupova se na svom TikTok profilu prisetila kako je sa 15 godina, na letovanju u Turskoj upoznala jednog Davida iz Srbije koji joj se odmah svideo. Razmenili su brojeve ali je sve ostalo na tome – dok se posle 12 godina kasnije nisu ponovo sreli.

– Moje preseljenje u Srbiju ili istorija naše male porodice – napisala je ona u opisu TikTok videa koji je brzo postao viralan.

Otvara ga njena fotografija na beogradskom Trgu republike.

– Kako sam došla u Srbiju? Došla sam zbog svog dečka, on je Srbin. Mi smo se upoznali pre 12 godina u Turskoj – započela je Anastasia priču.

– Ja sam bila na odmoru sa svojima i imala sam 15 godina. Upoznala sam u hotelu jako finog dečka. Dve nedelje u Turskoj smo proveli zajedno, igrali smo pikado, jeli zajedno u kafiću, išli na plažu, blejali u bazenu.

Na kraju sam mu dala svoj Fejsbuk i mislila da nećemo više da se vidimo nikad. Živela sam svoj život u Sibiru i mislila da je nemoguće da se vidim opet sa tim likom. Išla sam u školu, posle na faks, preselila se u drugi grad i ponekad sam se čula sa tim Srbinom – nastavlja.

– Uvek sam imala osećaj da me niko tako ne razume kao on. Ali nema veze, živimo u različitim državama. Međutim, preselila sam se u Gelendžik da živim i radim. Uvek sam želela da živim pored mora. I ponovo sam počela da se čujem sa mojim Srbinom – kaže Anastasia.

Ovog puta bilo je intenzivnije, prenosi Nova.rs.

– Dopisivali smo se svaki dan, pričali smo telefonom i posle mesec dana dobijem poruku od njega koja je glasila: ’20. jul 2022, kupio sam kartu za Rusiju’. On je kupio kartu da bi došao u Rusiju da se vidimo. Baš sam bila nervozna i otišla sam da ga sačekam na aerodromu – napisala je Ana i podelila njihovu prvu zajedničku sliku posle 11 godina.

@slaupik

Explanation: David is from Serbia, im from Russia and we met 12 years ago in Turkey🌸

♬ Just The Two of Us – Kauai45 & Sweet Cocoa

David joj je na poklon doneo rakiju.

– Nismo mogli da verujemo da smo opet zajedno. Osećali smo kao da smo se poslednji put videli juče – istakla je uz još nekoliko slika. I bilo je jasno da se njihova veza neće završiti s Davidovim povratkom u Srbiju.

– Odlučili smo da nećemo vezu na daljinu i da treba da se preselim u Srbiju. Nisam dugo razmišljala, znala sam da hoću da budemo zajedno – objasnila je, a sledeće zajedničke fotografije bile su iz Srbije.

Kako kaže, u Srbiji živi već godinu i po dana i – verili su se. U međuvremenu se, navodi, zaljubila u našu zemlju, zavolela hranu, puno putovala, stekla drugarice i – naučila da govori srpski.

@slaupik

#serbia #pleskavica #rostiljbrend #relationship #belgrade

♬ original sound – ⚡Samo Hustle⚡

Sve Titove žene: Od nežne Ruskinje do bolničarke iz Like

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link