Svet

Srpski državljanin sa ferarijem od 250.000 € udario u zaštitnu ogradu i poginuo na mestu, sa njim stradala i devojka

srbin-ferari-svajcarska
Foto: Vigili del Fuoco

Muškarac (41), poreklom iz Srbije, koji živi u Švajcarskoj i za sada neidentifikovana devojka, poginuli su u nedelju u Italiji kada se “ferari” kojim su putovali zakucao u zaštitnu ogradu na putu.

Sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine, a prema pisanju medija, Ferari, sa švajcarskim tablicama, jurio je čak 200 kilometara na sat.

Ferari Gtc4, koji košta oko 250.000 evra, nakon sudara se prepolovio na pola i zapalio, a vozač, za kojeg p išu da je državljanin Srbije i njegova saputnica nisu uspeli na vreme da izađu iz vozila.

Na stravičnim fotografijama sa lica mesta vidi se šta je ostalo od vozila nakon nesreće – prednji deo se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgoreo, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Iz stanja automobila izvesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tela i uklone ono što je ostalo od ferarija.

Italijanski mediji pišu da je u ponedeljak brat vozača došao u policijsku stanicu Setimo Torineze kako bi identifikovao telo muškarca.

Stravične fotografije “ferarija” u kom su poginuli državljanin Srbije i devojka: Vozilo prepolovljeno
Međutim, za drugu žrtvu nesreće, koja je takođe bila ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvek ništa nije poznato. Da bi se ona identifikovala biće neophodno uraditi DNK test.

Prema informacijama “La Stampe”, automobil je išao iz Ivree ka Santiji, prenosi Telegraf.

Automobil je navodno proklizao na mokrom kolovozu i udario u zaštitnu ogradu sa leve strane.

Baka Prase se pohvalio novim Ferarijem od 240.000 € i posle par dana ga razlupao

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link