Magazin

Ruski psiholog 100% siguran kako izgleda žena za kojom muškarci lude

ketrin
Printscreen

Večito pitanje i inspiracija koja pokreće svet glasi – kako izgleda fatalna žena?

Mnogi bi rekli da se odgovor na ovo pitanje ne može rečima pojasniti, već da se on može jedino osetiti u njenom očaravajućem prisustvu.

Međutim, prema najpoznatijem ruskom psihologu Mihailu Labkovskom ta žena ima samo jednu karakteristiku koja je izdvaja od drugih.

Labkovski tvrdi da će svaki muškarac poludeti za ženom koja ima samo jedan kvalitet, a to je samopoštovanje.

“Neke devojke čvrsto veruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama kako bi se muškarac zaljubio u njih. Muškarca koji poštuje sebe ne može privući devojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cene sebe su najprivlačnije,” tvrdi doktor Labkovski.

253244_mihaillabkovski_ls
Foto: Printscreen

Psiholog smatra da one žene koje prate trendove u društvu i koje žele očajnički da privuku pažnju suprotnog pola, nikad neće privući pažnju pravog muškarca. Devojke koje sebe žrtvuju da bi ugodila drugima nikad neće naći sreću.

“Takva devojka se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož – a sve da bi se dopale muškarcu.”

Psiholog smatra da takve devojke ne mogu nikada da nađu pravog mušarca jer šalju lošu sliku o sebi. One će na kraju da završe same, jer će taj muškarac da ih ostavi onaj momenat kada naiđe druga, mlađa i lepša.

“Da biste postale žena za kojom se muškarci okreću, morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi,” zaključuje dr Labkovski, piše Kiz.ru, a prenosi Stil Kurir.

Tamara iz gradske čistoće očarala muškarce, svi u neverici gledaju kako fatalna plavuša barata kontejnerima (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link