Lifestyle Magazin

Njen stil oduvek intrigira, a Ruška Jakić s ponosom ističe: “Sve na meni košta 300 dinara” (FOTO)

ruška
Foto: Stefan Tomašević

TV novinarka i autorka Ruška Jakić uskoro će napuniti 85 godina, a mnogi njene izjave i savete karaterišu kao veoma mudre i zlata vredne.

Jedna je od retkih koja ističe koliko voli sebe (sećamo se njene čuvene mantre “Dobro jutro, lutko”), a brojne simpatije kupi i njen neobičan stajling i karakteristična šminka.

I dok se jedni hvale kako kupuju skupu i markiranu odeću, Ruška nema problem da prizna da kupuje u jeftinijim buticima, piše Stil.rs.

– Kroz siromaštvo sam naučila da mogu podjednako da živim i sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra. Sa hiljadu dinara ću da odem u svoj omiljeni kafić i popijem kapućino, a onda kod kuće ću sesti i pojesti kačamak”, rekla je Ruška i dodala:

– Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od Kineza – garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica… Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara.

Za sebe smatra da je kao Džoan Kolins i da je godine podmlađuju. Njena pojava mnoge fascinira, a uprkos tome što je imala težak život nije izgubila vedrinu.

Izvor: Stil.rs

Kako Ruška Jakić izgleda u 9. deceniji bez šminke i filtera? Lutko, sijaš! (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link