Magazin

Ron Džeremi pati od „teške demencije, neće moći da mu se sudi za optužbe 20 žena

ron-dzeremi
Foto: Profimedia

Penzionisana zvezda filmova za odrasle, 69-godišnji Ron Džeremi, pati od „teške demencije“ i biće proglašen nesposobnim za suđenje 17. januara.

Verovatno će biti smešten u državnu bolnicu nakon optužbi najmanje 20 žena, a koje su iznesene od juna 2020. pa sve do sada, prenosi Jutarnji.hr.

Kancelarija okružnog tužioca Los Anđelesa i Džeremijev advokat nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar.

U mejlu do kojeg je došao The Times, zamenik okružnog tužioca Los Anđelesa Pol Tompson rekao je da su stručnjaci za mentalno zdravlje i pravni tim Rona Džeremija utvrdili njegovo stanje, za koje nema dokaza da je lažirao.

– Kao rezultat dogovora stručnjaka, optuženik će biti proglašen nesposobnim za suđenje – napisao je Tompson u spomenutom mejlu.

– Ako se ne popravi, nećemo moći da mu sudimo za njegove zločine. Budući da je kazneni postupak obustavljen sve dok je on neuračunljiv, takođe ne možemo od njega da dobijemo priznanje krice niti razgovaramo o drugim merama za postizanje pravde za žrtve – dodao je.

Neki od rođaka Rona Džeremija navodno su sumnjali da je patio od demencije pre hapšenja 2020., stoji u mejlu.

Stručnjaci su došli do ovog zaključka na temelju medicinske dokumentacije, kao i razgovora s Džeremijem, njegovom rodbinom i zamenicima šerifa okruga L.A. koji su komunicirali s njim tokom njegovog pritvora.

Kako je porno glumac Jordi El Nino postao student Stanoje koji je izgubio posao zbog Vučića

Share via
Copy link