dalibor-matijevic-robin-food
Magazin

Robin Hud 21. veka: Srbin pronašao način kako da nahrani siromašne

Momak iz Republike Srpske razvio je revolucionarnu aplikaciju koja bi u slučaju da zaživi mogla da smanji jedan od najvećih svetskih problema, glad. Reč je o aplikaciji koja spaja one koji imaju previše hrane sa onima koji je nemaju uopšte ili sa humanitarnim organizacijama koje hranu dostavljaju onima kojima je ona najpotrebnija, javlja Avaz.

Dalibor Matijević iz Šimića pored Banje Luke napravio je aplikaciju koja radi kao savremeni Robin Hud – uzima od bogatih i daje siromašnima. I sam Matijević se poigrao sa rečima, pa je aplikaciji dao ime Robin Fud (Robin Food).

Pred nami je zaključno obdobje v letu 2018, peka kruha, ostalih pekovskih dobro ali slaščic, z ljubeznijo ❤️✨Za vas…

Gepostet von Robin Food Slovenia am Sonntag, 18. November 2018

Matijević je tako preko noći postao junak koji pomaže siromašnima, junak koji se bori za one koji su najugroženiji i koji nemaju ni elementarne uslove za život.

Takole je danes zvečer naša Robin Food družina pripravila darila, ki bodo romala v roke 250 družinam, skupaj z Zveza prijateljev mladine Slovenije – ZPMS ?✨Neverjetna energija, dajemo od sebe z velikim srcem. Problem revnih družin postaja vse večji, Robin Food bo vedno tukaj in zdaj, jim skušali pomagati z vsemi svojimi močmi ❤️p.s. radi vas imamo ?

Gepostet von Robin Food Slovenia am Freitag, 14. Dezember 2018

On je ovaj proizvod razvio u Sloveniji. Hrana koja se nalazi na aplikaciji Robin Fud jeftinija je od one u prodavnicama i do 50 posto, a Matijević ističe da postoje i oni artikli koji su sniženi čak i za 90 posto, što je i te kako značajno za one koji su svakog dana gladni.

Naplaćuju hranu bogatima, da bi siromašni besplatno jeli

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku