Poznati Vesti

Rijana se spustila s neba, napravila spektakl na Super Bowl-u i objavila da je trudna (VIDEO)

rijana super bowl

Pop zvezda Rijana ponovo je zasjala na pozornici nakon petogodišnje pauze, nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Pevačica je nakon nastupa potvrdila da je drugi put trudna, a za vreme nastupa nekoliko puta je dodirnula trbuh.

Rijana je nastupila pevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL ekipe u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odevena u crveno padobransko odelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je delove svojih najvećih hitova uz pratnju desetak plesača odevenih u bele trenerke.

Za 34-godišnju pevačicu s Barbadosa ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u poslednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj poslednji album Anti.

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezervisan je za najveće muzičke zvezde pa su tako kroz godine gledaoce na stadionima i još njih stotine miliona pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

Američku himnu uoči početka dvoboja otpevao je poznati kantri izvođač Chris Stapleton, a Oscarom nagrađeni glumac Troy Kotsur je paralelno izvodio himnu na znakovnom jeziku.

Izvor: Index

Ispovest popa vraćenog iz kliničke smrti: „U paklu muče ljude Rijaninim pesmama“ (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

70 Shares
Share via
Copy link