Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Merkur od 10. maja napraviće haos u životima 3 znaka Zodijaka

zabrinuta devojka

Spremite se, retrogradni Merkur počinje 10. maja i trajaće sve do 3. juna. Merkur će biti u retrogradnom hodu i u znaku Blizanaca, što najčešće pravi probleme u komunikaciji, putovanjima i tehnologijama.

Pažljivo birajte reči i dvaput razmislite pre nego što nešto izgovorite. Glavu gore i naoružajte se jakim živcima.

22. maja Merkur prelazi u znak Bika i u njemu će se zadržati do samog kraja. Bikove odlikuje tvrdoglavost, pa su nesuglasice sa autoritetima vrlo izvesne u ovom periodu. Retrogradni Merkur prodrmaće sve znakove Zodijaka, ali najviše će uticati na Ovnove, Lavove i Vodolije.

Ovan

Pripadnici ovog znaka već osećaju emotivnu krizu koja im se sprema. Preispitivanje samog sebe može biti korisno, ali ne smeju dozvoliti da ih previše „iscedi“.

U narednom periodu Ovnovi se savetuje da što više vremena provode napolju i u prirodi pronađu svoj ventil. Od ključne važnosti je da se što je više moguće izmaknu iz virtuelnog sveta i povežu se sa stvarnim ljudima, ali i sa samim sobom.

Pojedini Ovnovi mogli bi se naći u čudu koliko međuljudski odnosi mogu da se poprave ako drugima daju prostora u razgovoru i saslušaju tuđe mišljenje.

Lav

Retrogradni Merkur pred nama useliće se u njihovu prvu kuću ličnosti i drugu kuću finansija i krajnje je vreme da se pozabave problemima koje su do sada izbegavali.

Lavovi dobro treba da razmisle o svojim emocijama i potrebama, a zatim da pristupe životnim promenama.

Ovo je pre svega period kada će morati da urade izvesne finansijske revizije i postanu svesni svojih potrošačkih navika. Ako budu potpuno iskreni prema sebi, manje će boleti.

Lavovi koji naprave izvesne rezove u svom životu lakše će „preživeti“ period pred nama.

Vodolija

Vodolije kojima predstoje javni nastupi moraju biti vrlo koncentrisani, kako se ne bi jako izblamirali i izgrešili u svojim izlaganjima. Ovaj tranzit uticaće na njihovu desetu kuću javnog imidža, pa su i navedeni rizivi krajnje logični.

Sve oči biće uprte u njih i važno je da ne klonu duhom i daju sve od sebe.

Vodolije treba da se pripreme na toksične komunikacije, prazne priče i nedoslednosti. Međutim, koliko god se ove situacije učinile izazovnim, device treba da zauzmu stav da za njih ništa nije previše teško.

Savet Vodolijama je da se opuste, pomire sa činjenicom da su greške sastavni deo života i, pre svega, budu blage prema sebi.

Ribe, Strelca i Jarca do kraja 2022. očekuju bogatstvo i neslućena zadovoljstva

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

188 Shares
188 Shares
Share via
Copy link