Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Strelca i Jarca do kraja 2022. očekuju bogatstvo i neslućena zadovoljstva

novac

Gotovo da smo na polovini 2022. godine i već možemo da sumiramo neke dosadašnje utiske. Ipak, astrolozi tvrde da će se do kraja tekuće godine mnoge stvari promeniti, posebno na polju novca.

Tri horoskopska znaka biće posebno blažena u tom smislu, mogu se nadati većoj količini novca i finansijskoj sreći do kraja 2022. godine.

Ribe

Do kraja 2022. godine Ribe mogu očekivati lepe novčane bonuse. Do kraja godine situacija obećava da će se stabilizovati i postati pouzdana. Novca će uvek biti dovoljno za potpuno udoban život, moguće je i da će se neki dugovi rešiti.

Ribe koje se dodatno potrude na poslu mogu očekivati i povećanje plate. Svaka aktivnost i ispunjena namera biće nagrađene od zvezda.

Strelac

Krajem 2022. godine, Strelac će biti zadovoljan svojom finansijskom situacijom, jer će ih Tigar (2022. godina je u ovom kineskom znaku) podržavati na svaki mogući način. Postoji šansa da dobijete zanimljive ponude uz pristojnu nadoknadu.

Imaćete priliku da birate gde ćete zaraditi i na šta ćete potrošiti novac. Očekuje vas zabavan period udobnosti, zadovoljstva i sreće.

Jarac

Krajem 2022. godine, Jarčevi će imati fantastičnu priliku za finansijski rast i skok. Posao će cvetati, a to će se videti u rastućim profitima na bankovnim računima. Imaćete utisak kao da su vam se sva vrata otvorila.

Neki stari dugovi su naplaćeni, problemi rešeni – sada je vreme za nov finansijski i poslovni početak. Najbolje uložen novac biće onaj na obrazovanje i poslovno usavršavanje.

Izvor: Sensa

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

864 Shares
864 Shares
Share via
Copy link